video foto noul stadion cutiuța de lângă municipal este aproape gata. s-a montat nocturna

stadion cutiuta (11)Zona din afara stadionului Municipal din Sibiu este în plin proces de schimbare. Una dintre cele mai importante investiții ce se fac aici este cea la terenul de fotbal ”Cutiuța”. Lucrările de reamenajare a acestuia sunt pe ultima sută de metri. Joi a fost montată și instalația de nocturnă.

Agitație mare în aceste zile la stadionul Municipal. Terenul II sau Cutiuța se află în plin proces de reabilitate. Aici se amenajează de zor un teren de fotbal cu gazon artificial cu dimensiuni de 51 x 97 m. stadion cutiuta (2)Pentru a transforma terenul într-unul cu mai multe funcționalități, terenul mare poate fi împărțit pe lățime în alte patru terenuri de minifotbal.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO Terenuri de baschet, tenis și volei în curtea stadionului ”Municipal”. Zona arată frumos
Pe latura nord-estică a terenului (spre Hotel Silva) a terenului mare va fi amenajat un perete de alpinism format din șapte panouri.stadion cutiuta (5)De asemenea și tribuna laterală a fost reabilitată, iar noul teren a fost îngrădit cu gard şi plasă. nocturna cutiutaAmenajările sunt completate de o instalaţie care face posibilă sonorizarea diverselor evenimente, o instalație de nocturnă și o cişmea cu apă potabilă.stadion cutiuta (4) Proiectul include şi amenajarea unei alei pietonale pe latura dinspre parc a terenului mare. Contractul și execuția lucrării vor fi monitorizate de Serviciul de Administrare a Domeniului Public și Privat al Municipiului Sibiu, serviciul public care administrează Stadionul Municipal. stadion cutiuta (9)Joi au fost ridicați stâlpii instalației de nocturnă, pe care se montează lămpile ce vor lumina terenul pe timp de noapte. stadion cutiuta (8)Investiția primăriei este de 1,4 milioane lei.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu