foto – gazonul de pe stadionul municipal arată ca cel de pe cluj arena după untold

stadion municipal sibiuCu două zile înainte de debutul FC Hermannstadt în liga a 3-a, gazonul de pe cel mai mare stadion al Sibiului e departe de a arăta ca atunci când aici România juca cu Italia și chiar și de starea în care se prezenta când Voința evolua în liga 1.

Dacă în afara stadionului lucrurile arată bine sau merg în direcția bună și ne referim aici la modernizarea terenului II – Cutiuța și amenajarea unei baze cu terenuri de baschet, volei și tenis, interiorul principalei arene sportive a Sibiului arată actualmente mai mult decât modest. Tribunele sunt pline de mizerie, semn că pe aici nu s-a mai făcut curățenie de mult timp, iar terenul propriu zis nu e nici pe departe unul ”ca în palmă”. gazon municipalGazonul este ”ars” și chiar lipsește în câteva locuri, chiar dacă la ora la care reporterul Ora de Sibiu a vizitat Municipalul, acesta era udat. Calitatea acestuia e departe față de ceea ce are nevoie noua echipă a orașului.
VEZI ȘI: VIDEO FOTO Terenuri de baschet, tenis și volei în curtea stadionului ”Municipal”. Zona arată frumos
Sâmbătă chiar aici are loc debutul FC Hermannstadt în liga a 3-a, sibienii urmând să evolueze împotriva celor de la FC Zalău, de la ora 17.00, iar în loc de o suprafață de joc acceptabilă, jucătorii celor două echipe vor găsi ceea ce vedeți și în fotografiile postate în acest articol.mizerie stadion Cum echipa pregătită de Marian Mărgărit își dorește să se lupte pentru promovarea în liga secundă a fotbalului românesc, normal ar fi fost ca și terenul pe care sibienii evoluează acasă să fie un aliat în această cursă și să nu arate mai mult ca un maidan uitat de lume decât ca o arenă unde odinioară România juca împotriva Italiei în 1989, Interul făcea istorie în Cupa Balcanică, iar Voința Sibiu până nu demult făcea și ea jocuri bune împotriva granzilor din liga 1. tribuna 1 stadionCITEȘTE ȘI: VIDEO FOTO Noul stadion Cutiuța de lângă Municipal este aproape gata. S-a montat nocturna

Președintele FRF vine la meciul cu Zalău
Presedintele FRF – Razvan Burleanu, impreuna cu alti membri din cadrul Comitetului executiv, vor participa sambata, 3 septembrie 2016, ora 17:00, la debutul echipei sibiene în Liga a III – a. ”Ne onoreaza si incurajeaza prezenta unor oaspeti atat de importanti la primul meci oficial disputat in Liga a III – a”, spun cei de la FC Hermannstadt pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Ultima oră

Comentariul meu