maternitatea polisano din sibiu încurajează nașterea naturală. super promoție în luna septembrie

maternitatea-polisanoMaternitatea Polisano, declarată de UNICEF și Ministerul Sănătății “Spital, prieten al copilului”, susține nașterea naturală ca fiind cea mai firească și benefică modalitate de a aduce pe lume un copil. În acest sens, în luna septembrie, pachetul dedicat nașterilor naturale este oferit la un preț redus.

Maternitatea Polisano lansează o promoție specială, în luna septembrie: pachetul pentru nașterea naturală costă 2.900 de lei. În schimb, viitoarele mame primesc toată atenția și experiența echipei medicale, siguranța că au la dispoziție echipamente medicale de ultimă generație și condiții de cazare elegante și confortabile, astfel încât să aibă o naștere cât mai ușoară și intimă.
“Nașterea a fost dintotdeauna un eveniment natural și cât de poate de firesc. Supramedicalizarea ei în ultimele decenii a dus la pierderea încrederii femeii în propriile puteri și în faptul că poate și trebuie să își asculte propriul corp în acest proces. Noi, echipa Maternității Polisano, susținem nașterea naturală ca fiind cea mai firească și benefică modalitate de a aduce pe lume un copil, bineînțeles, în condițiile în care nu se impune o intervenție medicală pentru siguranța mamei și a bebelușului”, declară dr. Ovidiu Gligor, medic obstetrică-ginecologie și manager al Spitalului European Polisano.
În cadrul Maternității Polisano, cea mai modernă din zona Centru a țării, mamele au siguranța că bebelușul este îngrijit de o echipă de medici specialiști, instruiți după cele mai moderne standarde europene de îngrijiri prenatale și perinatale, în specialitățile obstetrică-ginecologie, neonatologie, pediatrie, ATI, genetică medicală, psihologie, laborator și imagistică medicală. De altfel, în cadrul maternității funcționează patru linii de gardă, în obstetrică-ginecologie, ATI, neonatologie și laborator și un punct de transfuzie, care asigură continuitatea asistenței medicale. Maternitatea dispune de trei săli pentru naşterea naturală și nașterea în apă și două săli pentru operaţii de cezariană cu circuite închise.

Aproape 2.000 de nașteri până acum
De la deschidere, în Maternitatea Polisano au avut loc peste 1.700 de nașteri, dintre care peste 150 au fost bebeluși născuți prematur. Promoția este valabilă pentru femeile gravide începând cu săptămâna 23 de sarcină, iar nașterea va avea loc cu medicul de gardă. Contractele de naștere trebuie încheiate în perioada 1-30 septembrie 2016. Pentru detalii privind oferta și încheierea contractului puteți apela numărul de telefon 0744.581.300.

Ultima oră

Comentariul meu