video – bcm u piteşti câştigă finala cu csu sibiu la "memorialul tordai". înregistrarea completă a meciului

csu sibiuFanii baschetului sibian au putut vedea la lucru duminică de la ora 14.00 cea mai iubită echipă din oraș. CSU a jucat cu trofeul memorialului ”Tordai” pe masă, la Sala Transilvania. Ora de Sibiu a transmite în direct partida cu Piteștiul. Argeşenii s-au impus cu 54-75.

Echipa lui Dan Fleșeriu a ratatt șansa să câștige pentru al II-lea an consecutiv trofeul la memorialul ce se dispută în cinstea unuia dintre cei mai iubiți jucători ce au evoluat sub culorile galben albastre la Sibiu.
CSU a jucat cu Piteștiul în finala ”Elemer Tordai” și a cedat la final cu 54-75. Sibiul a ajuns aici după succesele cu Dinamo și Mureș, în timp ce argeșenii s-au impus în grupa cealaltă în dauna campioanei CSM Oradea și SCM U Craiova. În meciul pentru locurile 5-6, azi dimineață Dinamo a trecut de Craiova cu 86-63.
Meciul cel mai important al zilei, finala mare a turneului, a fost transmis în direct în format live-video pe Ora de Sibiu. Urmăriți mai jos înregistrarea partidei și festivitatea de premiere.
Primele două sferturi

Sfertul 3 (primele minute)

Sfertul 3 și Sfertul 4

Ultima oră

Comentariul meu