video – imagini cu accidentul mortal de pe magheranului. copilul a fost spulberat pe trecerea de pietoni (atenție imagini cu impact emoțional)

accident mortal copil magheranului sibiuO cameră supraveghere video a surprins imaginile cu accidentul mortal de luni după amiază de pe Magheranului. Pe acestea se poate observa cum copilul de 8 ani a fost pur și simplu spulberat în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni de o mașină ce circula cu viteză.

Imagini video care pur și simplu te îngrozesc au fost surprinse luni după amiază pe strada Magheranului. Copilul de 8 ani angrenat în traversarea străzii prin loc regulamentar a fost pur și simplu lovit în plin de o mașină. Camera video amplasată pe o casă aflată în apropierea intersecției surprinde momentul respectiv.
VEZI AICI FOTOGRAFII ȘI DETALII DE LA ACCIDENTUL MORTAL DE LUNI
Pe imagini se observă cum cu câteva secunde înainte de impact tot prin intersecție mai trece încă o mașină cu viteză mare. copil accident mortal 2
Copilul pare că se uită în partea dreaptă și apoi se angrenează în traversare după ce un microbuz trece prin intersecție.
CITEȘTE ȘI: FOTO – RADAR pe Magheranului după ACCIDENTUL MORTAL de luni. Locuitorii din zona vor semafor la intersecția cu Câmpului
Micuțul observă într-un final mașina ce vine cu viteză mare și încearcă să o ia la fugă ca să traverseze mai rapid însă din nefericire autoturismul respectiv îl lovește în plin. copil accident mortal 2
Din imagini se poate vedea cum trupul băiețelului este aruncat câțiva metri în aer, după care cade pe asfalt. Din nefericire medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viața. Șoferul, un tânăr de 35 de ani, este acum cercetat în libertate pentru omor din culpă și neacordare de prioritate pietonului aflat în traversare regulamentară.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Sa fie pedepsit aspru acel Sofer ce nu a mers cu viteza adegvata la trecere de pieton.ORI CUM ACEST copi;lasi[nepotelul meu] nu mai eczista Dumnezeu sa-l odihneasca in paceSai fie tarina usoara -.