începe turneul dedicat celui mai iubit jucător din istoria csu sibiu. programul complet al meciurilor
Foto Arhivă

tordaiCSU Sibiu dispută primele meciuri în fața propriilor fani la memorialu Elemer Tordai. La turneul dedicat lui ”Toci” participă în premieră șase echipe. Sibiul debutează joi de la 19.00 cu Dinamo București. Intrarea e gratuită la toate partidele.

Între 25 și 28 august iubitorii baschetului pot urmări meciurile programate în cadrul turneului amical ”Memorialul Tordai 2016. Alături de echipa galben-albastră, se vor duela pentru obținerea trofeului pus în joc – Trofeul Elemer Tordai echipele CSM Oradea, BC Mureș TG. Mureș, Dinamo București, SCM U Craiova și BCM U Pitești.
Competiția este organizată în memoria fostului mare jucător de baschet sibian, pentru al 8-lea an consecutiv, și își propune atragerea sibienilor către baschet și oferirea unui spectacol sportiv de mare valoare.
”După patru luni de la ultimul meci oficial, revenim în fața suporterilor cu echipa cu care vom aborda sezonul competițional 2016/2017. Am avut o vară încărcată, în care managementul, alături de staff-ul tehnic, s-a străduit să formeze o echipă competitivă, care să ne dea speranțe, în sezonul care urmează. Îi așteptăm pe suporteri la sală și suntem convinși că le este dor să îi revadă pe jucătorii care continuă alături de noi, dar și să îi cunoască pe noii componenți ai BC CSU Sibiu”, a spus Horațiu Floca, director CSU Sibiu.

Programul turneului:

Joi, 25 august
BCM  U Pitesti – SCM U Craiova, ora 17,00
BC CSU Sibiu – Dinamo București, ora 19,00

Vineri, 26 august
CSM CSU  Oradea – BCM U Pitesti, ora 17,00
BC CSU Sibiu – BC Mureș Tg. Mureș, ora 19,00

Sâmbătă, 27 august
BC Mureș Tg.Mureș – Dinamo București, ora 17,00
CSM  CSU Oradea – SCM U Craiova, ora 19,00

Duminică, 28 august
Finala pentru locurile 5-6, ora 10,00
Finala pentru locurile 3-4, ora 12,00
Finala pentru locurile 1-2, ora 14,00
Intrarea la meciurile din cadrul turneului este gratuită.

Ultima oră

Comentariul meu