dezvăluiri - avocată din sibiu amendată că nu s-a dat la o parte din fața coloanei lui iohannis pe valea oltului

coloana iohannisUn avocat din Rm. Vâlcea a dezvăluit pe contul său de Facebook că o avocată din Sibiu ar fi fost amendată pe DN7 pe Valea Oltului pentru că nu s-a dat la o parte din fața coloanei prezidențiale a lui Klaus Iohannis.

Avocatul vâlcean a făcut dezvăluirile în contextul în care în media a fost dezvăluit faptul că Tăriceanu ar fi fentat o coadă la care stăteau peste 1000 de persoane ca să își ridice permisul auto. Iulian Voicu care a fost şi consilier local la Primăria Râmnicu Vâlcea, în mandatul 2012 – 2016, a dezvăluit printr-o postare pe Facebook cum o avocată din Sibiu s-a ales cu amendă după ce nu s-a dat mai repede din calea coloanei prezidențiale a lui Iohannis. Incidentul s-ar fi petrecut pe Valea Oltului. Iată ce povestește Voicu pe contul său de facebook. ”Am tot citit despre gestul lui Tariceanu care ar fi fentat o coada de 1000 de persoane( bine ca nu se intreaba nimeni de ce erau 1000 de persoane la coada???!!!) pentru a isi ridica permisul. O fi bine sau rau ca presedintele Senatului Romaniei sa stea la coada nu stiu( daca statea parea populist inainte de alegeri…adica e in mijocul poporului si favorizeaza ALDE.. deh!!!). Ce nu prea inteleg in antiteza e cum de nu se sesizeaza nimeni de naveta lui Johannis care blocheaza Valea Oltului de doua ori pe saptamana pentru a juca table cu prietenii!
Pai aia nu e treaba de stat ci e placerea sa personala…dar nimeni nu face plangere si toti o luam ca pe un dat…e placerea lui, are si el cateva placeri.
Asa trebuiese pare! Personal am asistat la Brezoi la judecarea unei plangeri formulata impotriva unei pretinse contraventii ca masina petentei( culmea avocata) nu s ar fi dat mai repede la o parte din calea coloanei prezidentiale! Pai cum sa faci asta pe Valea Oltului? Si unde sa te duci ? Replica politistului: Nu puteti sari in Olt cu masina nu i nimic…va amendam noi! Si deci ce a facut Tariceanu???? Nu a stat la coada? Nu prea ne mai facem bine…deloc! La cap…”, a scris Voicu pe Facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. 3. Constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a III-a de sanctiuni si cu aplicarea sanctiunii contraventionale complementare a suspendarii dreptului de a conduce pentru o perioada de 60 de zile savarsirea de catre conducatorul de autovehicul sau tramvai a urmatoarelor fapte:
    nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere, depasirea sau trecerea la culoarea rosie a semaforului, daca prin aceasta s-a produs un accident de circulatie din care a rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale;
    nerespectarea interdictiei temporare de circulatie instituite pe un anumit segment de drum public;
    nerespectarea regulilor de circulatie la trecerea unei coloane oficiale sau intercalarea intr-o astfel de coloana;
    circulatia pe sens opus, cu exceptia cazurilor in care se efectueaza regulamentar manevra de depasire.
    Art. 102

    ca sa va fie mai usor

    Aliniatul 3 din contraventii

    http://www.chestionare-drpciv.net/legislatie-rutiera/codul-rutier/raspunderea-contraventionala

  2. Pai si ce daca e avoata , Sa citeasca cartea asta

    http://www.chestionare-drpciv.net/legislatie-rutiera/
    putea sa fie ultima batranica condusa de politie in coloana pt ca asta fost visul ei sa faca chestionarele si daca ii da 26 de intrebari la chestionar cu ce trebuie sa faca in fatza coloanelor conduse de politie sau in fatza politie cu girofarul pornit sa vedem cate ia

    1. E o carte grea ca nu are decat doua personaje – Agentul si Cotravenientul . Recomand iubitorule de politie si tie Legea 544/2004 actualizata in simpaticul an 2016 . De asemenea recomand google maps sa studiezi vizibilitatea pe Valea Oltului . Ai inventat tu Copy paste Academicianule