video foto - o sibiancă a murit după o operație de micșorare a stomacului. trebuia să se căsătorească în curând

cu viitorul sotRăcean Crina Maria s-a întors din Germania la finele lunii trecute. A decis să își facă o operație de micșorare a stomacului și a pus în practică acest lucru la o clinică din Arad. După câteva zile i s-a făcut rău și a fost internată de urgență la Spitalul Județean Sibiu, unde a murit în seara zilei de 15 august.

Crina Maria s-a operat în 26 iulie la clinica MedLife Genesis Arad, intervenția fiind făcută de medicul Dejeu Viorel. După două zile sibianca ce în octombrie ar fi împlinit 45 de ani, a fost externată cu recomandări. Pe drumul spre Sibiu femeia s-a simțit rău, iar după încă două zile a fost internată de urgență la Spitalul Județean Sibiu. Aici a fost operată imediat și s-a constatat că are o infecție ce s-a răspândit în tot corpul. După două săptămâni de luptă cu moartea, Crina a decedat în seara zilei de 15 august. Rudele acesteia sunt cutremurate de decesul celei care a plătit aproape 4.000 de euro pentru operația de micșorare a stomacului. ”Doctorul i-a spus că nu sunt riscuri. Ea avea un ulcer variocos ți a transmis medicului acest lucru. Acesta i-a spus că nu e nici un risc și se poate opera”, spune Codruța Oprean, ruda decedatei.racean2“După parerea mea cea mai mare greseala a fost făcută de doctorul de la Arad. (..)  Nu si-a facut datoria cum trebuie. Nu e posibil să externezi dupa doar doua zile un bolnav operat. (..) Nu i-a dat tratamentul care trebuie. Nu trebuia sa o elibereze din spital. Vreau sa se faca dreptate si sa plateasca. Nu exista un pret pentru viata ficei mele care a murit…”, a spus și Răcean Petru, tatăl femeii decedată.
Crina era stâlpul familiei de la Sibiu. Ea lucra ca și menajeră în Germania și trimitea bani acasă pentru parinti si pentru sora paralizată. Ea a plecat în Germania in urma cu trei ani și urma sa se casatoresca cu un neamt cu care avea o relație de aproximativ un an și jumătate. În toamna aceasta urmau să oficializeze relația chiar acasă la Sibiu. image9
”Ea era sprijinul familiei pentru ca ambii parinti sunt bolnavi si mai are si o sora paralaziata pe pat de șase ani. Ea muncea in Germania si le trimitea de acolo bani.. A venit sa faca operatie de micsoarare de stomac pentru ca in ultimele luni s-a ingrasat tare. (…) Medicul i-a garantat ca totul va fi bine.. (..)  Nu este un medic bun”, afirmă și Gheorghica Turica, mătușă a femeii decedată pe patul spitalului la Sibiu.
Medicii de la Sibiu spun că starea ei era gravă în momentul în care a fost adusă la spitalul județean. “Pacienta a ajuns la finalul lunii trecute transferata de la un spital din Arad cu o stare de peritonita secunadara in urma unei rejectii gastrice efectuată in acel spital. Din pacate pe fondul durerii și pe fondul sindromului febril s-a impus o internare de urgenta pe sectia chirurgicala pentru a fi reevaluata. S-a reintervenit chirurgical si s-a continuat tratamentul. (..) La noi a venit cu semne de infectie in caviatatea abdominală”, a explicat medicul Constantin Roșca.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. De aceea eu m-am hotarat sa imi fac aceeasi operatie la Bucuresti. Nu doar pentru ca echipa cotorului Copaescu este printre cele mai bune din Europa, ci, mai ales pentru faptul ca spitalul Ponderas este un spitl specializat in asa ceva: au aparatura specializata pentru genul asta de probleme, personal specializat in prevenirea si depistarea problemor care apar dupa sau in timpul operatiilor bairatrice, au experienta in domeniul asta pentru ca au facut mai mult de 10.000 de operatii de genul asta….In fine. Aici si daca apare o probelma, oamenii sunt obisnuiti sa o depsiteze din timp sis stiu cum sa o abordeze cu aparatura specifica…