hoț de biciclete prins de poliție la sibiu. l-au surprins în timp ce mergea cu una furată

bicicletaÎn data de 12 august, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu au observat pe peronul stației CFR Sibiu un tânăr având asupra sa o bicicletă. Comportamentul tânărului li s-a părut suspect polițiștilor, motiv pentru care au procedat la legitimarea și interogarea acestuia.

Polițiștii au stabilit faptul că tânărul, în vârstă de 18 ani, domiciliat în municipiul Mediaș, nu este proprietarul bicicletei, aceasta fiind sustrasă din curtea unui imobil din orașul Ocna Sibiului. În fapt, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul a lucrat ca zilier la un crescător de animale din zona orașului Ocna Sibiului, iar în data de 12 august a plecat de la acesta în Halta CFR Ocna Băi cu intenția de a lua un tren spre casă. Întrucât la ora 2000 nu mai avea nici un tren spre Sibiu a intrat în curtea unei locuințe din zona Stației CFR Ocna Sibiului, de unde a sustras bicicleta.
Polițiștii au identificat proprietarul bicicletei, prejudiciul, în valoare de 500 lei, fiind recuperat și restituit acestuia.
Cercetările în acest dosar sunt continuat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  furt (art. 228 Cod Penal). foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Din pacate, furturile de biciclete sunt mai mari in perioada verii. Insa le poti evita cu ajutorul unor suporturi pentru biciclete.