video foto s-a deschis probabil cel mai frumos loc de joacă din zona sibiului. arată superb!

parc copii selimbar (2)Pare desprins dintr-un film de desene animate, dar acest loc chiar există. Vorbim de un parc cu loc de joacă pentru copii în care se regăsesc chiar și personajele din basme atât de iubite de copii. A fost deschis de curând la Șelimbăr.

La începutul lunii aprilie administrația locală condusă de primarul Marius Grecu, a demarat lucrările amenajării unui parc cu loc de joacă pentru copii. Acesta a prins contur vizavi de grădinița din centru comunei ce se învecinează cu Sibiul, iar acum a devenit locația favorită a copiilor și chiar și a părinților din Șelimbăr. parc copii selimbar (1)

Parcul ce se întinde pe o suprafață de aproximativ 1.700 de metri pătrați a fost inaugurat de curând și arată perfect. parc copii selimbar (9)Este dotat cu bănci, alei de plimbare, o mini-fântână arteziană ce va deveni și ea funcțională în scurt timp și bineînțeles un loc de joacă unde copiii se pot  bucura de balansoare, tobogane, leagăne sau măsuțe cu scaune pentru relaxare.parc copii selimbar (3)Investiția în acest parc este de 100.000 de lei, bani care au fost alocați de la bugetul local. parc copii selimbar (6)Ca o noutate, parcul are și câteva locuri de parcare pentru autoturisme, așa că cine dorește să își ducă copilul pentru distracție și relaxare, poate să meargă liniștit în locația din centrul Șelimbărului. parc copii selimbar (4)

Cei din administrația locală a comunei se gândesc să instaleze în zona parcului un sistem de wi-fi, prin care să se poată conecta la internet cei ce vin aici cu copii la plimbare. parc copii selimbar (7)”Studiem această variantă în acest moment”, a spus primarul comunei Marius Grecu.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Investiții importante în Șelimbăr. Se extinde grădinița și se face prima creșă din localitate!parc copii selimbar (5)Mai trebuie spus că parcul din Șelimbăr are montat și un sistem de supraveghere video.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu