video foto începe o lună fabuloasă la ursus cotton pub. super party-uri cu super dj invitați!

party la cottonUrsus Cotton Pub Sibiu dă startul celor mai tari petreceri din oraș. În luna august în fiecare săptămână sibienii și turiștii care trec pragul locației vor avea parte de suprize plăcute în materie de distracție. Christian Lepah, Pascal Junior și alți DJ în vogă vor mixa la Cotton.

Dacă sunteți în căutarea unei locații în care să aveți parte de party-uri cu muzică bună și DJ ”unul și unul”, cea mai bună recomandare este cu siguranță la Ursus Cotton Pub. Pe lângă faptul că terasa este mai mult decât potrivită să savurați cocktailurile cele mai bune din oraș, jos în PUB în luna august vor veni la platane DJ-ii cei mai tari din România.ursus party 2Startul distracției de calitate se dă pe 2 august, atunci când la Scool Student Party, vine la pupitru Christian Lepah, unul din cei mai ”în formă” DJ la ora actuală. Vorbim de cel care este DJ oficial la U Nights TV Show și este invitat constant să pună muzică în cele mai în vogă cluburi din Capitală.lepahUnde mai pui că dacă mergi la Ursus Cotton Pub, ai șansa să intri în cursa pentru câștigarea de bilete la Untold Festival, așa că ai un motiv în plus să mergi în cel mai fain pub din oraș.

Petreceri ”ca la carte” toată luna august
Cei de la Cotton Pub Sibiu spun că party-ul din 2 august cu Christian Lepah este doar începutul. ”Avem luna aceasta la platane mai mulți DJ cunoscuți precum Lepah sau Pascal Junior. Vom aduce astfel un plus pentru petrecerile care au loc în fiecare săptămână la Ursus Cotton Pub. Desigur că surprizele nu se opresc aici. Acesta este doar începutul unei luni august cu petreceri de calitate în locația noastră”, spun cei de la Ursus Cotton Pub.pascalNu rămâne decât să treceți pragul locației de pe strada Ion Rațiu și să vă distrați din plin, mai ales că ingredientele unui party perfect (atmosferă, muzică bună și promoții de sezon) o să le găsiți cu siguranță chiar în locație.cotton 3
Mai multe detalii găsiți pe PAGINA OFICIALĂ de FACEBOOK  a celor de la Ursus Cotton Pub.

Ultima oră

Comentariul meu