video atac armat în japonia. cel puțin 19 persoane au fost ucise și alte 45 rănite

sagamira japoniaMomente de groază într-un centru pentru handicapați din Japonia. Un bărbat a ucis cu o armă albă cel puțin 19 persoane și a rănit alte 45, într-un atac fără precedent avut loc la Sagamihara.

Bilanțul atacului cu armă albă de la un centru pentru handicapați mintali din Japonia, petrecut în primele ore ale zilei de marți, a urcat la 19 morți, au făcut cunoscut surse din rândul echipelor de prim-ajutor, citate de AFP și agerpres.ro. „Medicii au confirmat moartea a 19 persoane”, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului pompierilor, după acest masacru comis de un individ în vârstă de vreo 20 de ani, fost angajat al centrului.
Un individ în vârstă de vreo 20 de ani s-a predat poliției marți în jurul orelor 03.00 (luni, 18.00 GMT), susținând că este autorul masacrului, a precizat un purtător de cuvânt al prefecturii Kanagawa.
Este vorba despre un fost angajat al centrului, potrivit agenției de presă Kyodo. Poliția primise anterior un apel de la centrul respectiv alertând-o în legătură cu atacul, care a avut loc la Sagamihara, la vest de Tokyo.

https://youtu.be/mmXjBJX0NbM

Ultima oră

Comentariul meu