un puștan din sibiu a furat cinci mașini cu care s-a plimbat. a fost prins la nădlac

masina furataUn minor din Sibiu a ajuns să fie invidiat și de cei mai profesioniști hoți de mașini din România. Acesta a reușit performanța de a fura cinci mașini în trei zile. A fost prins de poliție după ce dăduse lovitura pe raza a trei județe.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au identificat un minor din Sibiu care a sustras nici mai mult nici mai puțin de cinci mașini de pe raza judeţelor Alba, Bihor şi Sibiu. Acesta le-a abandonat pe drum, dar până la urmă a căzut în plasa poliției chiar la orașul de frontieră cu Ungaria.
În data de 13 iulie tânărul a sustras primul autoturism de pe raza municipiului Sibiu, după care s-a deplasat în localitatea Feneş, judeţul Alba de unde, după ce a abandonat prima maşină, a sustras-o pe a doua. În data de 14 iulie, a abandonat şi al doilea autoturism şi, în comuna Ciuruleasa, judeţul Alba, a furat al treilea autoturism cu care, ulterior, s-a deplasat în comuna Crişcior, judeţul Bihor. Aici, a abandonat al treilea autoturism, apoi, s-a deplasat pe jos până în comuna Arieşeni, judeţul Alba, de unde a sustras a patra maşină, pe care a abandonat-o în comuna Roşia Montana, judeţul Alba. În data de 15 iulie a sustras ultimul autoturism cu care s-a deplasat în oraşul Nădlac, judeţul Arad, unde a şi fost prins de către poliţişti. Autoturismele au fost recuperate şi predate părţilor vătămate, prejudiciul fiind recuperat in totalitate. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 228 alineatul 1, articolul 229, alineatul 2 litera b din Codul Penal. Foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu