contestațiile la bac schimbă ierarhia liceelor din sibiu. unde este cea mai mare promovabilitate!

liceeniRezultatele de după contestații la Sibiu pentru examenul de Bacalaureat au schimbat ierarhia liceelor. Astfel cea mai bună promovabilitate este la Ghoga, Brukenthal-ul e pe doi, iar pe trei este Lazărul. Ghibu ocupă poziția a 4-a în timp ce “GUSTAV GUNDISCH” din Cisnădie este pe 5. Procentul de promovabilitate după contestații a crescut de la 77,69 la sută la 78,83 la sută.

COLEGIUL NATIONAL “O.GOGA” ocupă primul loc în privința promovabilității cu 99,45 la sută. Pe locul doi în acest clasament după contestații rămâne COLEGIUL NATIONAL “SAMUEL VON BRUKENTHAL” cu 99,17 la sută promovabilitate, iar pe trei este COLEGIUL NATIONAL “GH.LAZAR” cu 98,9 procente de candidați care au luat Bacalaureatul.
Pe locul patru apare surprinzător sau nu LICEUL TEORETIC “ONISIFOR GHIBU” cu 98,2 la sută promovabilitate, iar cel mai bine clasat liceu din afara municipiului Sibiu este LICEUL TEORETIC “GUSTAV GUNDISCH” din Cisnădie cu o promovabilitate de 96,8 la sută. Pe poziția a șasea se clasează COLEGIUL ECONOMIC “G.BARITIU” cu 92,22 la sută candidați promovați, iar pe locul șapte este COLEGIUL NATIONAL PEDAGOGIC “A.SAGUNA” cu 90,55 la sută promovabilitate.

NU RATA: FOTO – Cine sunt elevele de nota 10 la Bac. Nici una nu vrea să continue studiile în Sibiu
La coadă lucrurile au rămas oarecum la fel. Colegiul Tehnologic Iacobeni și Liceul Tehnologic „Transcom” Sibiu rămân cu promovabilitate zero și după contestații. Cu doar 9,09 la sută promovabilitate, LICEUL TEHNOLOGIC MIRSA, se situează și el la coada clasamentului.
Aveți AICI rezultatele finale de la Bacalaureat 2016 în județul Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu