bac 2016: liceele cu care sibiul nu se mândrește. nici un candidat promovat în două unități

iacobeni liceuDacă Colegiul Național Brukenthal și Colegiul Național Gheorghe Lazăr au avut o promovabilitate de peste 98 de procente, la polul opus două licee au reușit contra preformanța să aibă nici un candidat promovat. Unul din ele este în municipiul reședință de județ.

Discrepanțe mari în privința rezultatelor de la Bac. Dacă la Brukenthal s-a atins un record de 99,17 la sută în privința promovabilității, iar la Lazăr a fost de 98,9 la sută, în două licee din județ procentul de promovare a fost de zero la sută. Este vorba de Colegiul Tehnologic Iacobeni, acolo unde un singur candidat s-a înscris la bacalaureat şi de Liceul Tehnologic “Transcom” Sibiu, unde au participat doi candidați.
VEZI ȘI: Bac 2016 Sibiu – Note mari la Goga, promovabilitate bună la Lazăr și Brukenthal. DEZASTRU la Energetic și în Târnava!
Promovabilitate scăzută a fost înregistrată și la Liceul Tehnologic Mîrşa, unde doar unul din cei 12 absolvenţi a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat, media fiind de 9,09%. La LICEUL TEHNOLOGIC PENTRU TRANSPORT RUTIER TIRNAVA s-au înscris 16 candidați, din care s-au prezentat doar doi. Din aceștia unul a reușit să promoveze.
NU RATA: FOTO – Cine sunt elevele de nota 10 la Bac. Nici una nu vrea să continue studiile în Sibiu
Și la Automecanica Mediaș promovabilitatea a fost scăzută, respectiv de doar 21,43 la sută. În total în județul nostru din cele 35 de licee care au avut candidați înscrişi la bacalaureat, un număr de 13 au avut promovabilitate sub 50 de procente, iar în opt licee promovabilitatea a fost de peste 90 de procente.
DE VĂZUT: BACALAUREAT 2016 – Sibiul este printre primele județe pe țară la promovabilitate! REZULTATE EXCELENTE
Vezi statistica completă, pentru județul Sibiu, aici. 

Ultima oră

Comentariul meu