recenzie airfield festival: scenele montate aiurea, hamace lipsă, schimbări de headlineri, noroi și probleme în parcarea auto

noroi airfieldCei de la Suburban Magazine au făcut o recenzie legată de ediția din acest an a Airfield Festival. Aspectele negative, stângăciile din organizare, lipsa hamecelor, a unui point-charge de telefoane, problemele de la parcarea mașinilor și și schimbările sau suprapunerile de headlineri, dau o notă proastă evenimentului de pe Aerodromul Măgura (Cisnădie).

Ediția 2016 a Airfield Festival s-a derulat într-un anonimat total, lucru acesta putându-se observa și după numărul de spectatori care au ales să meargă pe Aerodromul Măgura în weekendul trecut. Nici faptul că organizatorii și partenerii festivalului au împărțit sute de invitații în Sibiu și nu numai în zilele de dinaintea începerii evenimentului nu a făcut ca publicul să vină în număr mare la Festival.
Cei de la suburbanmagazine.ro, au făcut o recenzie mai mult decât obiectivă în privința ediției din acest an a evenimentului care anul trecut a strâns datorii de sute de mii de euro, care sunt și acum în mare parte neachitate.
Recenzia scoate în evidență doar un singur lucru pozitiv și excelează în a semnala aspectele negative vizavi de Airfield Festival 2016.

Au lipsit hamacele
Lipsa hamacelor, a fost primul lucru neplcut semnalat. ” Hamacele erau unul dintre cele mai marfă lucruri de la festival.  Anul trecut toată lumea pândea câte un hamac gol și tocmai de aia ne așteptam ca anul acesta să găsim și mai multe. Dar nu am mai găsit niciunul”, spun cei de la Suburban Magazine.
airfield 2
Scenele montate prea aproape una de cealaltă
Cei de la Suburban Magazine au mai semnalt apoi si faptul că ”scenele (Main Stage și scena Hip Hop) au fost instalate mult prea aproape una de cealaltă, iar sunetul de la Main a fost dat mult prea tare.”
VEZI ȘI: UNTOLD-ul a ucis Airfield Festival – Pierderi de 600.000 de euro și amenințați cu procese în instanță!
Taxă de parcare de 5 lei pentru fiecare ieșire cu mașina
Ce i-a mai surprins, din păcate nu plăcut pe cei de la Suburban Magazine a fost taxa pe parcare la fiecare intrare. ”Practic, de fiecare dată când părăseai parcarea trebuia să plătești la întoarcere 5 lei. A fost puțin cam exagerat”, au semnalat aceștia.
airfield 3
Haos în respectarea programului și a line-up-urilor
Tot la categoria surprizelor neplăcute, mai mult pentru cei care și-au luat bilete pentru un anume artist ar intra și schimbările/ suprapunerile de headlineri. Acestea ori nu au fost anunțate în timp util ori în câteva cazuri nu au fost anunțate deloc. ”Mă refer aici la Nneka și Robin & The Backstabbers, la CTC, care au intrat mai devreme decât erau anunțați, la întârzierea lui R.A the Rugged Man”, se arată în recenzie.
CITEȘTE ȘI: SCANDALUL AIRFIELD continuă – Firma în INCAPACITATE de plată, DATORII de aproape 300.000 de EURO și PROCESE pe bandă rulantă
Fără charge point pentru telefoane
”Am nevoie de o priză! Unde pot găsi o priză?” – Nu prea poți…Cred că asta m-a surprins cu adevărat cel mai tare. Pe lângă faptul că zonele de charging erau foarte puține, în raport cu numărul de telefoane, duminică nici nu au funcționat. Am întrebat și eu unde pot găsi un loc unde să-mi încarc telefonul și am primit imediat răspunsul: ”Noi nu avem curent aici, descurcă-te”. Eh, uite, atitudinea asta m-a deranjat. Adică pot înțelege că apar unele probleme neprevăzute, dar nu mă pune să fac pași într-un mod atât de evident”, se specifică în recenzia despre Airfield Festival.
airfield4
Plusuri? Puține…
Recenzia a scos în evidență un singur lucru cu adevărat pozitiv. ”Vibe-ul de la scena Hip Hop a fost, ca de fiecare dată, bestial, ceea ce îmi dă încredere că hip hop-ul e pe mâini bune”, dar a mai semnalat și prezența noroiului, precum și mizeria din zona dușurilor și stângăciile sistemului de plată cu carduri.
CITEȘTE AICI TOATĂ RECENZIA DESPRE AIRFIELD FESTIVAL 2016! sursa foto: Airfield Festival Facebook

Ultima oră

Comentariul meu