supermarket în locul fabricii trei stejari din sibiu. investiție de două milioane euro!

trei stejari fabrica sibiuUnul din simbolurile Sibiului urmează să dispară din oraș. Vestita fabrică de bere Trei Stejari este vândută pe bucăți. Lidl a achiziționat 7.000 din cei 25.000 de metri pătrați scoși la vânzare de lichidatorul financiar.

Odinioară simbol al Sibiului datorită berii care era îmbuteliată aici, fabrica Trei Stejari, devine istorie. Suprafața de peste 25.000 de metri pătrați pe care aceasta se întinde, a fost scoasă la licitație de mai multe luni de către lichidatorul KPMG Restructuring, iar o parte din teren a fost deja adjudecată.
Conform esibian.ro, aproximativ 7.000 de metri au fost achiziționați de către cei de la LIDL. Aceștia vor amenaja aici al patrulea magazin din zona Sibiului, după cele din Terezian, Turnișor și zona Piața Rahovei. Lucrările urmează să fie demarate în următoarea perioadă, investiția fiind cifrată la peste 2 milioane de euro.trei stejari sibiuDespre fabrica Trei Stejari
Conform wikimapia.org, industria berii în Sibiu, datează din anul 1717, când şi-a început activitatea prima fabrica de bere situată pe Strada Turnului. Fabrica Bere Trei Stejari ia naştere în 1889, ca un rezultat al alipirii Fabricii de Bere a lui Frideric Jikeli de fosta Fabrica de băuturi spirtoase a lui Thomas Binder si Fii din Sibiu. În anul 1948 fabrica este naţionalizată, având o capacitate de producţie de 9240 hl.Începând cu anul 2000, fabrica Bere Trei Stejari demarează un program de modernizare, ce se intensifică cu luna august 2004 prin achiziţionarea unei serii de utilaje de inaltă performanţă în conformitate cu Standardele Europene.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. bem acuma malai si apa de la ghiuveta …. asta e berea pentru prostimea din Romania …adica o pacaleala ordinara . din toate berariile din tara asta le-au furat pe toate …nu mai avem nici identitate nationala , nici trai , nimic suntem sclavi in propria tara …. tot ce le doreasc ca nu mai au mult vechii securisti sa moara si sa ii manance viermii usor usor … Dumnezeu a lasat lumea sa fim toti egali si sa traim in iubire ca avem destul loc toti, din pacate ei doar fura si ucid …incalca poruncile Domnului , asta denota ca sunt adeptii Satanei.