FOTO – ”Beizadeaua” fără permis care a zburat cu mașina prin giratoriul de pe DN1. Este nepotul primarului din Tălmaciu!

bass okProtagonistul accidentului spectaculos avut loc în noaptea de marți spre miercuri pe DN1 între Veștem și Sibiu este nepotul edilului din Tălmaciu. Basarabă Nicolae era băut, nu avea nici permis de conducere. Acesta și cei patru pasageri au ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasau, un Hyundai Galloper, a plonjat prin giratoriul de la Mohu și apoi s-a răsturnat.

Tot orașul Tălmaciu și toată comuna Boița ”vibrează” de miercuri dimineață. Locuitorii vorbesc pe la colțuri și dezbat pe larg ”bravura” lui Basarabă Nicolae, cel care este nepotul primarului din Tălmaciu cu același nume. Acesta s-a urcat băut la volan și fără să aibă permis de conducere și a pornit alături de alți patru tineri, la o plimbare cu mașina pe DN7 și apoi pe DN1. La Mohu a pierdut controlul volanului în giratoriul de la intersecția cu drumul care asigură intrarea în parcul industrial Șelimbăr și mașina a zburat pur și simplu  sens și s-a răsturnat apoi la marginea drumului.
Inițial poliția a anunțat că cel care s-a urcat băut la volan și fără să aibă permis de conducere, are 18 ani, dar la o verificare mai atentă s-a descoperit că bravul șofer are de fapt aproximativ 21 de ani (îi împlinește în decembrie).bass5
”Un tânăr de 18 ani, domiciliat în localitatea Boița, fără a deține permis de conducere și aflat sub influența băuturilor alcoolice (0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat), în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, pe direcția Sibiu – Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la pătrunderea în intersecția de tip sens giratoriu a pierdut controlul asupra direcției, a lovit elementele de protecție din interiorul sensului giratoriu, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă și  a intrat în  șanț.În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a patru pasageri, în vârstă de 17 și 19 ani, aflați în autoturism.”, au spus cei de la IPJ Sibiu în buletinul de presă oficial.basss3
La cererea reporterului Ora de Sibiu s-a efectuat o verificare suplimentară și așa au descoperit cei de la Biroul de Presă al IPJ că șoferul vinovat are aproape 21 de ani și nu 18 cum s-a transmis inițial.

Cine este teribilistul? Nepotul edilului din Tălmaciu!
Câteva persoane au semnalat către Ora de Sibiu faptul că Nicolae Basarabă, cel vinovat de producerea accidentului este nepotul primarului din Tălmaciu. În Boița mai există un Nicolae Basarabă, de aceeiași vârstă, însă nu este cel care e vinovat de bravura de la Mohu.bass4Protagonistul accidentului din noaptea de marți spre miercuri este cel care pe Facebook este cunoscut la Bass Nicu. Tânărul deși are 21 ani nu deține permis de conducere, dar în ciuda faptului că a dat de mai multe ori examen, l-a picat de fiecare dată.
Teribilistul care era la volanul mașinii ce s-a răsturnat la Mohu este nepotul primarului din Tălmaciu. bass nicuPentru fapta sa, nepotul edilului ales în 6 iunie se va alege cu dosar penal. Sursa foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii