trecere calea ferata

În data de 27 și 28 iunie, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu efectivele Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu vor desfăşura o acţiune ce are ca scop reducerea victimizării prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor de circulaţie la trecerea la nivel cu calea ferată.

Pe întreg parcursul zilei poliţiştii rutieri şi cei de la transporturi vor acţiona la toate trecerile la nivel cu calea ferată din judeţul Sibiu. La acţiuni vor fi utilizate aparatele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare.

Acţiunea are ca principal obiectiv prevenirea şi reducerea numărului accidentelor rutiere soldate cu victime omeneşti şi pagube materiale însemnate, ce au loc pe drumurile publice în zona trecerilor la nivel cu calea ferată precum şi identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă legislaţia rutieră la trecerea la nivel cu calea ferată şi conştientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun în acest fel.

Precizăm faptul că, în anul 2016, în județul Sibiu nu au avut loc accidente rutiere produse pe acest fond.

Ultima oră

Comentariul meu