video – foto discurs emoționant pentru noul președinte al consiliului județean. daniela cîmpean a încântat și prin eleganță!

campean foto bunaȘedința de joi de  validare a noului Consiliu Județean a fost foarte specială cel puțin pentru o persoană din sală. Prima femeie președinte de consiliu județean din România, a rostit un discurs sincer și emoționant la finalul ședinței în care a fost validată în funcție.

Emoții mari pentru Daniela Cîmpean. Toți ochii din sala de ședințe a Consiliului Județean au fost ațintiți asupra celei care a devenit prima femeie președinte al unei astfel de instituții în România. Politiciana liberală s-a pregătit ca la carte pentru probabil cea mai importantă ședință din cariera sa de până acum. Daniela și-a stăpânit cu brio emoțiile, atât în timpul ședinței, cât și la finele acesteia. Noua șefă a Consiliului Județean a fost însoțită la eveniment de cea care i-a fost șef de partid și o prietenă de nădejde în campania electorală și nu numai. Președinta PNL, Raluca Turcan, a ținut de altfel să adreseze și câteva cuvinte după investirea în funcție a candidatului PNL la președinția Consiliului Județean. Și primarul Sibiului, Astrid Cora Fodor, a venit și ea la ședință ca să își arate sprijinul față de noul președinte, fiind de altfel o premieră faptul că cele mai importante instituții publice din județ și capitala județului sunt acum conduse de două reprezentante ale sexului frumos.
Daniela Cîmpean a impresionat și prin ținuta sa, una pe cît de simplă pe atît de elegantă.

VEZI ȘI: VIDEO – FOTO Ședință maraton la validarea noului Consiliu Județean Sibiu.  Daniela Cîmpean este noul președinte! S-au votat și vicepreședinții!

Mesaj către TOȚI sibienii
Discursul acesteia a fost unul scurt și sincer și a venit și ca un mesaj către sibienii care își pun speranțele în ea.daniela cimpean ” Permiteţi-mi va rog ca primul mesaj pe care il transmit din calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu sa fie un mesaj de mulţumire adresat tuturor sibienilor care au fost la vot, au inteles importanta votului si ne-au investit cu încrederea lor pentru a-i reprezenta in acest for de conducere al judeţului. Votul pe care mi 1-ati acordat astăzi, doamnelor si domnilor consilieri judeţeni, ma onorează si tototdata ma responsabilizeaza si va marturiesc ca pornesc pe drumul pe care il avem de parcurs impreuna in următorii 4 ani cu inima deschisă şi cu convingerea că vom lucra foarte bine împreună, ca vom forma o echipa care va lua cele mai bune decizii pentru judeţul Sibiu, pentru sibieni.
îmi doresc si voi face tot ce depinde de mine ca în următorii patru ani să reuşim să fim în CONSENS, şi nu pe CONTRASENS! dacă îmi permiteţi acest joc de cuvinte, să continuăm proiectele bune care au fost începute, iar pe de altă parte să demarăm şi să susţinem proiecte noi, de interes pentru sibieni şi pentru dezvoltarea judeţului Sibiu. Aceasta cred că este menirea noastră aici.daniela cimpean
Doamnelor si domnilor manageri şi directori ai instituţiilor pe care Consiliul Judeţean Sibiu le are în subordine: îmi doresc o foarte bună colaborare cu dumneavoastră, bazată pe o comunicare onestă şi pe profesionalism. Vreau să vă liniştesc şi să vă asigur totodată că nu sunt şi nu voi fi adepta controlului, a presiunii, ci a colaborării pentru a identifica impreuna soluţii si oportunităţi.
Salut prezenta in sala a doamnei primar a municipiului Sibiu, doamna Astrid Fodor, a domnului primar al municipiului Mediaş, domnul Gheorghe Roman, si a tuturor primarilor care au răspuns invitaţiei de a participa astăzi la şedinţa noastră. Nu intamplator au fost invitaţi la aceasta şedinţa primarii tuturor localităţilor din Sibiu.
Cred cu adevărat ca o buna colaborare, lipsita de orgolii si de „culoare politica”, intre conducătorii unităţilor administrativ teritoriale, va face ca judeţul sa progreseze, va face posibil ca proiecte importante sa fie realizate, va fi in beneficiul sibienilor.
Doamna deputat Raluca Turcan, domnilor parlamentari…va mulţumesc că ati răspuns invitaţiei de a participa la această primă şedinţă a „Parlamentului” judeţului Sibiu, ca să numesc aşa Consiliul Judeţean Sibiu. Cred că este oportun să vă propun să avem întâlniri periodice cu dumneavoastră pentru a identifica impreuna cele mai bune modalităţi de a susţine proiectele majore pentru judeţul Sibiu. Este deosebit de importanta pentru noi aceasta colaborare si contam pe spijinul si implicarea dvs.
Domnule prefect Cristian Roman, va mulţumesc ca ati făcut acest efort de a participa si la şedinţa noastră de constituire acum cand prefectura este antrenata intr-un adevărat maraton al constituirilor de consilii locale.Mizez pe o buna colaborare cu instituţia pe care o reprezentaţi pentru ca respectarea legii in activitatea consiliului judeţean este o prioritate.
Nu în cele din urmă, mulţumesc jurnaliştilor care au venit la Consiliul Judeţean şi au avut răbdarea să rămână cu noi până acum, mai ales că astăzi au mai participat la încă o şedinţă, cea de constituire a Consiliului Local Sibiu. Dumneavoastră sunteti liantul nostru cu sibienii iar sibienii merita sa fie corect informaţi si cu privire la activitatea pe care o desfăşoară consiliul judeţean. De aceea, vă asigur de o colaboarae bazată pe transparenţă, comunicare promptă şi profesionalism. Închei aici intervenţia mea, cu speranţa că fiecare dintre noi se va preocupa sa faca tot ceea ce este mai bine, după competenţele şi puterea pe care le avem, pentru a aduce plus valoare sibienilor si judeţului”, a spus Cîmpean. La final toți cei prezenți în sală au felicitat noul președinte pentru investitura în funcție. foto: Vlad Vasiu – Facebook
URMĂRIȚI MAI JOS DECLARAȚIILE RALUCĂI TURCAN ȘI DANIELEI CÎMPEAN

ACUM LA CONSILIUL JUDETEAN SIBIU. Daniela Campean sustine primul discurs din postura de presedinte ales!
INFO AT: http://goo.gl/uLPVDb
Posted by Ora de Sibiu on Thursday, June 23, 2016

Ultima oră

Comentariul meu