video – ședința de validare a consiliului local șelimbăr, amânată. liberalii au boicotat întrunirea!

grecuȘedința de validare a noului Consiliu Local al comunei Șelimbăr a început cu o amânare. Consilierii PNL-ului și PMP nu s-au prezentat la aceasta, astfel că ședința a fost reprogramată pentru sâmbătă la ora 12.00. Primarul Marius Grecu, i-a taxat pe liberali pentru atitudinea lor.

O ședință ce părea să fie mai mult o formalitate, s-a transformat într-un circ făcut de consilierii PNL și PMP din Șelimbăr. Aceștia au boicotat în bloc formarea noului Consiliu Local, supărați fiind că nu au reușit să formeze o majoritate în acesta și implicit să numească viceprimarul comunei.
Cei șapte consilieri liberali au performat prin absenteism, astfel că nu s-a putut aproba noul Consiliu Local, din lipsă de cvorum. Legea spune că trebuie să fie prezenți la ședință cel puțin două treimi din consilierii aleși în 5 iunie, respectiv 10 din 15. Cum liberalii nu s-au prezentat, ședința de validare a fost amânată pentru sâmbătă.camin cultural selimbarPrimarul ales, Marius Grecu, a taxat lipsa de seriozitate a liberalilor și atitudinea acestora. ”Îmi cer scuze cetățenilor pentru asemenea colegi, dacă îi pot numii așa. Îmi pare rău de votul șelimbărenilor că i-au adus pe aceștia în Consiliul Local. Cred că circul trebuie să fie în altă parte și nu în Primăria și Consiliul Local Șelimbăr. Din aceste motive ne cerem scuze. (..)Conform legii această ședință se reia peste trei zile”, le-a transmis Marius Grecu, șelimbărenilor care au venit miercuri după amiază la Căminul Cultural ca să asiste la ședința de validare a noului Consiliu Local.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu