video – cine este bărbatul care a sărit la iohannis în piața mare a sibiului. are antecedente mai vechi!

isaia iohannis atacIncidentul avut loc marți după amiază în Piața Mare a Sibiului, în timp ce președintele României, Klaus Iohannis, ajungea la sediul Primăriei, a fost provocat de către un timișorean. Faur Isaia este cel care a țâșnit din mulțime ca să îi dea șefului statului un plic.

Faur Isaia, cel care în 2000 l-a stropit cu cerneală pe fostul președinte Emil Constantinescu, i-a dat marți un plic șefului statului Klaus Iohannis, reproșându-i faptul că, deși a depus un memoriu la Cotroceni în urma cu un an, nu a primit niciun răspuns, anunța agerpres.ro. Isaia a ieșit din mulțimea adunată în fața Primăriei Sibiu și i-a dat președintelui Iohannis un plic. ”V-am mai dat un memoriu în urmă cu un un și nu s-a întâmplat nimic”, a spus acesta către Iohannis.
Șeful statului s-a îndreptat spre el, a luat plicul și i-a dat asigurări că o să vadă despre ce este vorba.
Faur Isaia este cel care în 2000, trecând de cordoanele oamenilor de ordine, a ajuns în preajma fostului președinte Emil Constantinescu, aruncându-i acestuia cerneală pe față.iohannis in piata mare
În 2001, el i-a dat o scrisoare președintelui României de la acea dată, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o în județul Arad. Isaia i-a cerut atunci lui Iliescu și o audiență la Palatul Cotroceni.
VEZI AICI VIDEO CU ISAIA CUM SARE CĂTRE KLAUS IOHANNIS LA SIBIU
În 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi și polițiști în timp ce încerca să intre în perimetrul rezervat demnitarilor și să se apropie de președintele de la acea dată, Traian Băsescu. Faur Isaia a explicat că voia să-i transmită lui Băsescu mai multe scrisori cu sesizări.

Ultima oră

Comentariul meu