video - cel mai mare parc de distractii din transilvania va fi la sibiu. ce vom găsi aici!

oborfestObor Fest este cel mai mare parc de distracții din Transilvania aducând în același loc aproximativ 25 de utilaje destinate agrementului pentru toate vârstele pentru 4 zile de eveniment.

Dupa succesul primelor doua editii cand Obor Fest a reusit in premiera sa atraga peste 30000 de vizitatori in 2014 si 60000 de vizitatori in 2015 intr-o locatie noua la iesire din oras editia din 2016 va avea loc in perioada 07-10 iulie anuntand 4 zile de distractie, adrenalina si voie buna.
Organizatorii se așteaptă la un numar de 50.000 de vizitatori în cele 4 zile de eveniment.
La Obor Fest vor fi prezenti atât artisti de muzică ușoară precum Dorian Popa, Lidia Buble, Alina Eremia și Ruby cât și artiști de muzică populară precum Ina Todoran, Camelia și Traian Stoiță, Mariana Deac si Ionut Fulea.

Mega distracție pentru toată lumea
Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioada Obor Fest  jocuri, ateliere de pictură și creație, dulciuri concursuri și locuri de joacă pentru copii, concerte de muzică modernă, iar pentru părinți și bunici petrecerea va fi susținută de muzică populară, grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate.parc distractii
Adolescenții sunt de asemenea un public țintă pentru Obor Fest , majoritatea artiștilor de muzica ușoară fiind stabiliți în funcție de solicitările acestora de pe facebook. Daca anul trecut la Obor Fest a fost adus pentru prima data in Sibiu un Cinema 7D, anul acesta noutatea va fi posibilitatea de a participa la un joc de Paintball la cort.
Obor Fest este un eveniment pe buzunarul tuturor, organizatorii asigurându-se de faptul ca toți comercianții sau deținătorii de utilaje de parc de distracții prezenți practică cele mai mici prețuri pentru ca vizitatorii de toate categoriile sociale și de vârstă să își permită. Evenimentul este cofinantat de primaria Municipiului Sibiu prin Consiliul Local Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu