audio – agentul de poliție ”filmează tot”, amenință și înjură un sibian. acuzații grave la adresa lui marian răduinea! (atenție limbaj obscen)

lenghenAventurile agentului de poliție Marian Raduinea (foto dreapta) încep sa iasa la iveală după ultimele conflicte pe care acesta le-a avut și le-a filmat în trafic, dupa care le-a publicat pe un grup de pe Facebook. Acesta a fost înregistrat în urmă cu aproape patru ani în timp ce amenința la telefon un bărbat din Sibiu.

Agentul de poliție care face vâlvă în ultimele săptămâni la Sibiu prin faptul că filmează în trafic aproape tot ce face în timpul serviciului și apoi publică o parte din înregistrări pe un grup de Facebook, iar informațiile ”transpiră” către presă, a fost protagonistul unui conflict ce s-a petrecut în ultimele luni ale anului 2012.
Un sibian susține și probeaza cu o înregistrare, ca a fost amenințat la telefon de către agentul de poliție Marian Raduinea. Acesta și-ar fi folosit calitatea de polițist pentru a interveni în favoarea unui prieten într-o problemă personală pe care respectivul o avea cu sibianul Lucian Lenghen (foto stânga). ”Marian Răduinea m-a sunat după ce am avut o problemă personală cu un cunoscut de-al dânsului. A sunat, m-a înjurat și m-a amenințat că ne vom întâlni în trafic și voi vedea eu ce pățesc”  spune Lucian Lenghen.
CITEȘTE ȘI: Agentul ”filmează tot” reclamat la POLIȚIE. Două plângeri depuse la IPJ Sibiu!

Plângere la poliție. Răduinea a fost sancționat verbal!
Sibianul susține că a fost terorizat și urmărit în trafic atât el cât și soția lui, dupa ce în urma amenințărilor primite a depus o plângere la Inspectoratul Județean de Poliție. Acesta a revenit apoi după ceva vreme cu încă o solicitare către IPJ Sibiu prin care a cerut să i se transmită dacă Răduinea a fost sancționat sau nu pentru amenințările făcute. ”Vă rog insistent să-mi comunicați ce fel de măsuri legale s-au luat împotriva agentului de circulație”, a scris Lucian Lenghen într-o solicitare depusă în februarie 2015, după ce acesta nu a primit un răspuns oficial legat de plângerea depusă de el la IPJ Sibiu.
În răspunsul înaintat de IPJ Sibiu, în data de 27.02.2015 și semnat de șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, se aduce la cunoștință faptul că ”agentul de poliție a fost atenționat verbal de către conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu”, se arată într-un alt răspuns al IPJ Sibiu.
VEZI ȘI: VIDEO – RĂZBOI ÎN POLIȚIE la Sibiu. Polițiști trași pe dreapta și amendați de polițiști: ”ȘEFU M-A PUS!”
Lucian spune că în ultima vreme agentul de poliție nu l-a mai șicanat nici pe el și nici pe soția sa, dar a dorit ca acest incident să fie făcut public pentru ca lumea să știe cine este cu adevărat Marian Răduinea. foto: Facebook
CITEȘTE ȘI: Poliţistul Marian Răduinea implicat într-un nou scandal la Sibiu. S-a luat la harță cu fostul arbitru Laszlo Sajtos. S-a lăsat cu amenzi şi plângeri!
ASCULTĂ MAI JOS ÎNREGISTRAREA ÎN CARE RĂDUINEA ÎL AMENINȚĂ ȘI ÎNJURĂ PE LUCIAN LENGHEN!

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu