video foto – carmen iohannis a mers la vot fără președinte. ce a spus la ieșirea de la urne!

carmen iohannis votSoția președintelui României, a mers duminică la ora 12.15 să își exercite dereptul la vot, la secția de votare unde până acum a mers de fiecare dată alături de Klaus Iohannis. De data aceasta a venit singură.

Carmen Iohannis a mers pe jos la secția de la școala numărul 4, de pe strada Spartacus din Sibiu. Soția președintelui a fost însoțită de câțiva ofiteri SPP, iar la ieșirea de la urne a dat și o scurtă declarație.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO: ALEGERI LOCALE SIBIU 2016 – Declarațiile principalilor candidați la Primăriile Sibiu și Șelimbăr precum și Consiliul Județean la ieșirea de la urne. A votat și Carmen Iohannis!

”Este foarte importantă prezența la vot, fiecare ar trebui să vină să își exprime dorința, pentru că este o datorie de onoare și o necesitate. Am votat pentru ca să se continue proiectele începute în Sibiu și pentru ca orașul nostru să devină și mai frumos și să ne bucurăm de el în continuare, să fie unul din orașele cele mai dorite din lume, să fie vizitat și iubit precum îl iubim și noi”, a spus Carmen Iohannis.carmen iohannis la votare
Carmen Iohannis a venit la vot după ce de dimineață a participat la slujba religioasă de duminică, la o biserică din centrul Sibiului, acolo unde a fost însoțită și de președintele României.

Ultima oră

Comentariul meu