foto - mită electorală la roșia? pnl a depus plângere la bej sibiu!

dare de mitaPNL Sibiu a depus o sesizare către Biroul Electoral Județean Sibiu prin care semnalează faptul că fostul primar al comunei Roșia ar fi oferit bani drept mită electorală, mai multor alegători din comuna respectivă. Totuși din fotografiile trimise presei de PNL, se poate observa că nu primarul oferă acei bani, către alegători.

PNL Sibiu a trimis două fotografii despre care reprezentanții acestui partid afirmă că au fost făcute duminică 5 iunie 2016 și în care apare primarul localității Roșia, Valentin Aldea, în timp ce oferea bani oamenilor care mergeau să voteze.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO: ALEGERI LOCALE SIBIU 2016 – Declarațiile principalilor candidați la Primăriile Sibiu și Șelimbăr precum și Consiliul Județean la ieșirea de la urne. A votat și Carmen Iohannis!

”Primarul Valentin Aldea a fost prezent încă de la începutul zilei, în secțiile de votare din comuna Roșia, cu toate că legea îi interzice, acesta nemaifiind candidat, a încercat să îi intimideze pe oameni și totul a culminat cu suprinderea clară în momentul în care oferea bani oamenilor care veneau la vot”, se arată într-un comunicat de presă la PNL Sibiu. Totuși din fotografia de mai sus se poate observa că nu primarul este cel care împarte acei bani despre care PNL afirmă că ar fi fost oferiți alegătorilor de către edilul din Roșia.primar rosia
Cei de la PNL Sibiu spun că au sesizat Biroul Electoral Județean, serviciul de urgență 112 și vor depune plângere penală pentru dare de mită electorală.

Ultima oră

Comentariul meu