video - război în poliție la sibiu. polițiști trași pe dreapta și amendați de polițiști: ”șefu m-a pus!”

raduineaPolițiștii sibieni se află mai nou într-un adevărat război unii cu alții. Cel puțin dacă e să ne luăm după faptul că aceștia au ajuns să se vâneze unii pe ceilalți în trafic la Sibiu. Mărturie stă chiar o filmare făcută publică pe un grup intern de Facebook al polițiștilor din oraș.

Protagonist al episodului avut loc zilele trecute este agentul Marian Răduinea, cel care l-a tras pe dreapta pe comisarul șef Sandu Toader, pentru că vorbea la telefon. Agentul susține că a fost pus de ”șefu” Narcis Voinea. “În urma acţiunii organizate la nivel naţional privind prevenirea abaterilor rutiere în rândul cadrelor MAI domnul comisar şef Sandu Toader a fost sancţionat pentru că a folosit ilegal telefonul mobil. (..) Domnul Sandu abandonează actele şi pleacă, fără să aştepte întocmirea procesului verbal”, povestește printre altele agentul pe un grup intern de Facebook al poliţiştilor sibieni. Respectivul susține că a fost chiar amenințat de un alt ofiţer cu funcţie de comandă care i s-a adresat cu apelative cu conotații sexuale, respectiv “Lasă că te f…e şeful pe tine”, tot pe același grup intern de Facebook.
Poliţistul care apare în filmări este comisarul şef Sandu Toader și este ofiţer controlor în cadrul Compartimentului Control Intern. În imaginile video publicate de cei de la adevărul.ro se observă dialogul dintre cei doi polițiști. Vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluziile dacă polițistul amendat a fost lipsit de respect față de agentul constatator și dacă acesta i s-a adresat sau nu pe un ton sfidător celui care l-a amendat.

Conducerea IPJ Sibiu a anunțat deja că s-a deschis o anchetă care analizează cele întâmplate. Sursa foto: Facebook

Ultima oră

Participă la discuție

6 Commentarii

  1. lui HH pe raul sfant

    cabinetul de ficat
    inca a mai functionat
    pe marmura de s-a inscris
    ei cand toti se injurau
    inca mai comunicau
    frunza verde de rau sfant
    tatal neamului cel mare
    cand albastru era la stema
    verde s-a facut la tema

  2. data viitoare cand ma opreste si pe mine il rog sa imi vina cu procesul verbal si actele la mine la birou, de ce sa stau 30 de min sa astept?!

    1. Eventual nimeni nu e mai presus de lege si ai perfecta dreptate. Justitiari suntem toti si respectam legea 🙂
      Si da…din nou ai dreptate. Dar nu ar trebui sa asteptam 30 minute din timpul nostru sa incheie un proces verbal.

      1. nenea ,da-ne un ban ca esti de-al nostru si iti punem si un martisor la usa masinii si poza lui Raed Arafat si poza lui Abu Aman pe parbrizul masinii sau al locomotivei ; astia, ma, sant Romani!

  3. Pai…Sandu Toader cu ce a gresit? Mie mi s-a parut agentul de la rutiera foarte arogant si chitit sa il f… pe ofiter. Eu cred ca acolo ar trebui umblat in Politia Romana. Oricum erau colegi, iar ofiterul a vorbit foarte frumos cu el ar agentul il tot provoca.

    1. Scuze: da, a gresit ca a vorbit la telefon in timp ce conducea, dar…cati nu o mai facem din cand in cand. Ma refeream cu ce a gresit, vis-a-vis de distinsul sau coleg? I-a vorbit foarte frumos, cu toate ca acesta…a vrut sa ii arate ca pixul e la el. Frumos distinse agent. Daca si la ei (a se intelege politie) sunt tot felul de „razboaie interne” sa vina sa vada cum e in Corporatii. Tot ce se poate ca si Sandu asta sa fie o „poama acra” dar totusi: sunteti sibieni. Oameni buni, nu ne mai facem bine deloc. 🙂