foto video – accident în sensul giratoriu de pe șoseaua alba iulia de vizavi de lidl. o persoană rănită!
Foto Arhiva

tamponare2Traficul auto a fost afectat marți la ora prânzului de un accident avut loc în sensul giratoriu de vizavi de magazinul Lidl din Turnișor. Un bărbat de 67 de ani a fost ușor rănit.

Un bărbat de 52 de ani a forțat intrarea în sensul giratoriu de vizavi de Lidl din Turnișor. Acesta a acroșat o altă mașină care circula regulamentar, iar în urma impactului șoferul acesteia a fost ușor rănit. La fața locului a ajuns o ambulanță care i-a acordat îngrijiri medicale, dar șoferul a refuzat transportul la spital. Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost sancționat contravențional și s-a ales cu permisul auto suspendat. ambulantaTraficul în zonă s-a desfășurat în condiții îngreunate preț de 30 de minute.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Propun supraveghere video non-stop și sancționați toți cei care încalcă legea. (La toate sensurile giratorii, semafoare și intersecții unde se întâmplă des astfel de cazuri). Tot timpul cei corecți suferă de pe urma acestor gunoaie. Nu e în regulă ca oamenii fără vină să suporte consecințele provocate de faptele unor imbecili. Cât v-om mai tolera astfel de fapte? Vă spun eu cât. Până moare vreun fiu sau vreo fică de-a unui om mai influent. Că altfel cunoaștem discursuri pompoase legate de egalitate și corectitudine și alte asemenea fantezii. Trăim într-o lume a cuvintelor mari și a discursurilor somptuase în care cu toții suntem mari oratori și experți în a găsi scuze sau a arunca vina. La noi, trecutul ne arată că nu se poate cu jumătăți de măsură. Suntem oameni ai extremelor. Ori 100% ori deloc. De multe ori au existat portițe de scăpare legate de diverse chestiuni și tot de atâtea ori bunul și demnul românaș le-a adulmecat, le-a găsit și le-a folosit în favoarea sa. E clar că dacă nu forțăm la supunere mereu se vor folosi portițele rămase. Și cum la bun simț nu putem forța…