VIDEO FOTO – Jandarmul ucis la Consulatul Germaniei, comemorat la locul crimei. Mama acestuia face scandal!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Momente triste luni dimineață la comemorarea Jandarmului Paliuc Andrei Marius, în fața consulatului Germaniei de la Sibiu. Colegii acestuia, mama și familia tânărului, au aprins o lumânare în memoria lui Marius. S-a ținut și o scurtă slujbă de pomenire.

Jandarmeria Sibiu a organizat un ceremonial religios de pomenire şi un moment de reculegere cu acordarea onorului militar, luni, 30 mai 2016, la ora 10.00 în faţa Consulatului General al Republicii Federale Germania la Sibiu. Ceremonialul a avut loc în memoria jandarmului Paliuc Andrei Marius, cel care a fost ucis de autori încă necunoscuți, în dimineața zilei de 30 mai 2012.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plutonierul major PALIUC ANDREI MARIUS, subofiţer de Jandarmerie a fost găsit decedat în dimineaţa zilei de 30 Mai 2012, la postul unde îşi desfăşura misiunea de pază şi protecţie instituţională de la Consulatul General al Republicii Federale Germania la Sibiu. jandarm
Decesul a survenit ca urmare a unui atac (plăgi înjunghiate) provocat de o persoană care nu a fost identificată. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu efectuează cercetări în acest caz, de aproape 4 ani, interval în care deocamdată nu s-a ajuns și la identificarea criminalului. Mama tânărului este profund dezamăgită de faptul că ancheta bate pasul pe loc de atâta timp și nu numai.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

”Sunt patru ani. (..) El cu ce a greșit pe pământul acesta de nu poate să fie avansat în grad post mortem. De ce? Cu ce a greșit el că cineva i-a luat viața? (..) Domnul procuror Boțoc s-a și pensionat, dar ne-a promis atunci că adevărul va ieși la suprafață. (..) A plecat în pensie și nimic! Suntem cu durerea în suflet. Mi-a promis solemn că rezolvă acest caz. (..) Copilul meu a fost un om foarte sincer și cu un suflet bun. (..) El a murit pentru că apărat instituția Consulatului. Să se descopere criminalul!”, a spus aceasta luni dimineață în fața Consulatului Germaniei de la Sibiu.comemorare jandarm ucis sibiu (6)
”Transmitem condoleanțe familiei îndurerate. (..). În fiecare an organizăm această ceremonie de comemorare. (..) Sistemul de pază a rămas la fel și după acel incident. S-a îmbunătățit sistemul de supraveghere video al consulatului”, au spus și reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.Consulat Germania Sibiu
Un preot a ținut și o scurtă slujbă religioasă în memoria jandarmului ucis în fața Consulatului. comemorare jandarm ucis sibiu (7)Aproximativ 50 de jandarmi au asistat la slujbă și apoi aceștia au aprins câte o lumânare în memoria fostului lor coleg.

Ultima oră

Comentariul meu