ofertă specială la singura salină artificială din sibiu. valabilă pentru copii și doar pe 1 iunie la aria!

copii salina ariaDe ziua intrernațională a copilului, cei de la Centrul Aria au o ofertă mai mult decât generoasă pentru copii. Pachetul de 10 sedinte pentru copiii cu varste intre 2 – 14 ani, la Salina Aria, costă doar 50 de lei.

Salina Aria este singura salina artificiala din Sibiu dotata cu aparat de aerosoli medicali care transforma sarea in microparticule foarte fine, ce patrund pana la nivelul alveolar al cailor respiratorii. Salina este construita cu caramizi din  sare de Himalaya, cristale ce pastreaza componenta marilor preistorice, cuprinzand 84 de minerale care se regasesc si in corpul uman.
Salina si Haloterapia sunt indicate in afectiuni ORL, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni dermatologice. Profitati de ocazia de a achizitiona un abonament de 10 zile cu numai 50 lei, doar in data de 1 iunie.
CITEȘTE ȘI: Anunț important de la Centrul Aria din Sibiu. Super reducerile la abonamente continuă! Prețurile au intrat ”la apă”!
”Pentru 55 lei, cei care achizitioneaza pachetul, se pot inscrie si la tombola organizata cu ocazia „Zilei de 1 iunie in Centrul Aria” cand se vor oferi mai multe premii surpriza si marele premiu: un scooter electric FreeWheel”, spun cei de la Centrul Aria din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu