final de mai, final de săptămână. ce facem și cum ne distrăm în week-end la sibiu!

 

cottonFinalul de săptămână vine, dar trece repede. Aşa că trebuie profitat la maxim de timpul liber şi de evenimentele ce se organizează în oraş. Nu le şti pe toate, nu-i nimic, ţi le spunem noi. Tu doar alegi!

Un week-end reuşit se începe de vineri seara cu multă distracţie! Şi unde altundeva poţi merge ca să fii sigur de reuşită, dacă nu în Ursus Cotton Pub! Aşa că tradiţionala petrecere de vineri M.I.L.F. începe la ora 22. Sâmbătă e meci mare! Aşa că nu uita ca vineri, când eşti în Cotton, să îţi rezervi o masă pentru noaptea următoare, ca să vezi meciul UEFA Champions League. Pe terasă vor fi instalate două ecrane uriaşe. După meci sărbătoreşte victoria în club!

Vrei să asculţi muzică de jazz într-un loc cu prieteni? Imperium este răspunsul. Vineri Bartmes îţi va oferi o seară specială. Intrarea este liberă, concertul  începe la ora 22, iar rezervări poţi face la 0369 454 690.

Dacă însă vrei să asculţi jazz la Sibiu Jazz Festival, reprezentaţiile se ţin la Sala Thalia. Au început joi şi vor ţine până duminică. Detalii şi programul, aici.

“Lulu”,de Frank Wedekind se joacă duminică de la ora 19. Locul reprezentaţiei este Baza SC Construcţii SA. Spectacolul se va juca din nou sâmbătă, de la aceeaşi oră. Detalii desprepiesă aici.

Smart Park este un eveniment ce se va desfăşura sâmbătă şi duminică în Parcul Sub Arini. Detalii aici.

Sâmbătă este ziua Semimaratonului Sibiu 2016. Startul se va da la ora 9 în Piaţa Mare. Mergi acolo, şi chiar dacă nu alergi, susţine-ţi prietenii! Detalii aici.

Atelierul de creat poveşti de la Teatrul Gong îi aşteaptă pe cei mici sâmbătă, de la ora 10 şi ora 12. Informaţii aici.

“Rapunzel”, un spectacol în limba germană, se va juca în premieră sâmbătă de la ora 18, la Teatrul Gong. Se va relua duminică de la ora 11. E o piesă ce nu trebuie ratată. De ce, citeşte aici.

Trupa de dans Microbis îi va aduce pe Bonnie şi Clyde pe scena de la Cercul Militar. Detalii despre spectacolul ce va începe sâmbătă la ora 19, citeşte aici.

Duminică la Shopping City vine Gasca Zurli. De la ora 17 va începe spectacolul “Vreau pupic de noapte bună”. Detalii aici.

Jazz-ul poate fi şi pentru copii. Ca să vă convingeţi de acest lucru, mergeţi cu cei mici duminică, de la ora 18, la Teatrul Gong. Detalii aici.

Oscar şi buni roz” se joacă din nou duminică, de la ora 19 în Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA. Ce se întâmplă în piesă citeşte aici.

La Cinema Arta este programată o premieră. Despre ce film e vorba, dar şi programul până în 2 mai, află-le de aici.

Ultima oră

Comentariul meu