Daniela Cîmpean, PNL: "Un județ se dezvoltă dacă este condus de oameni integri, profesioniști și inovativi!"

Dana Cimpean 26.05.2016Propunerea PNL pentru președinția Consiliului Judetean, Daniela Cîmpean sustine că societatea este cea care cere schimbare în mediul politic și administrativ, iar rolul partidelor este de a răspunde la noile cerințe ale cetățenilor prin oameni pricepuți și soluții noi:

„Sibiul se schimbă, apare o nouă generaţie de tineri în orașe şi în mediul rural care trebuie susţinuţi cu oportunităţi. Progresul tehnologic, societatea impun un răspuns rapid al administraţiei la problemele localităţilor şi cetăţenilor. Consiliu Județean înseamnă mai mult decât împărțirea banilor pe proiecte mărunte și fără impact pe termen lung!” susține Daniela Cîmpean.
Candidatul PNL crede în forța tinerilor și în capacitatea lor de a „restarta” economia județului.
 „Forța economică a Sibiului poate fi dată de tineri!
Judetul Sibiu poate recupera foarte mult în dezvoltare prin reducerea decalajului urban-rural. FORŢA ECONOMICĂ A GENERAŢIEI TINERE poate fi SUPORT PENTRU CATEGORIILE VULNERABILE. Pentru asta trebuie doar să: atragem investitori, creem locuri de muncă, stimulăm inițiativa de afaceri și inițiativa socială privată din mediul rural.
Consider că pot da o nouă viziune de funcţionare a Consiliului Judeţean, o viziune  modernă, activă, profesionistă. Și fără încălcarea legii!  Chiar cred că se poate și că merităm asta în județul Sibiu!”, afirmă Daniela Cîmpean.
Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean propune punerea în funcțiune a Planului de Acțiune Sibiu 2016, plan care urmărește dezvoltarea activă, sustenabilă a județului și eliminarea diferențelor între diferite zone.
„Cu PNL la guvernarea locală,„PAS-016” – Planul de Acţiune Sibiu va intra în acțiune!campean2
Acest Plan de Acțiune Sibiu se va baza pe 3 vectori:
1) dezvoltarea polilor ubani din județ;
2) turism „all seasons”, în toate anotimpurile, de durată mai lungă, cu punerea în valoare a zonelor atractive prin turism cultural, turismul activ prin sporturile de iarnă, turism balnear sau turismul de business pe axa Sibiu-Mediaș;
3) creşterea capacităţii administrative în mediul rural.
Cu toții dorim o schimbare în bine. Cred că această schimbare poate fi făcută cu implicarea în politică şi în comunitate a celor buni, dedicaţi şi serioşi în meseria lor!”, concluzionează candidatul PNL la președinția Consiliului Judetean Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică