cursuri copii

Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu » propune pentru vacanta de vara a tinerilor din Sibiu si judet o noua editie aUniversitatii de vara francophone cu titlul « TOLERANTA – Dialog al diversitatii »

Universitatea de vara francofona de la Sibiu 2016 se adreseaza tinerilor între 12 si 18 ani care sunt francofoni. Ea va avea odubla vocatie :
•sa dezvolte competentele orale în limba franceza ale elevilor de gimnaziu si de liceu
•sa le stimuleze creativitatea si imaginatia prin informatii despre domenii diferite

Elevi din scoli si licee din Sibiu si judet sunt invitati sa participe la cinci ateliere artistice animate de profesionisti din diferite domenii culturale : Teatru, Filme de desene animate, Jurnalism, Web-design si Ceramica. Fiecare atelier va declina tema legata de toleranta si le va oferi tinerilor piste creative pentru ca ei însisi sa poata realiza produse artistice.

Perioada si locul :
Universitatea de vara francofona se va desfasura în perioada 11 – 16 iulie 2016 între orele 10,00 – 16,00 la Colegiul National “Gheorghe Lazar” din Sibiu, str. Gheorghe Lazar, nr. 1 -3.

Echipa pedagogica :
Persoanele care vor interveni în ateliere vor fi francofoni si francezi nativi, profesionisti în domeniul lor. Când s-a facut selectia lor, a fost acordata o atentie deosebita calitatii lor lingvistice.

Participanti :
APIVS si-a propus pentru editia din 2016 un numar de 60 de participanti, tineri din scoli si licee din Sibiu si împrejurimi, care vor lucra pe grupe.

Informatii suplimentare si înscrieri :
Casa Ille et Vilaine – Sibiu : telefon 0369.10.10.71
Persoana de contact :
Florentina Chidu : telefon 0729.015.823, email : florenbia@yahoo.fr

Ultima oră

Comentariul meu