liderul pmp, diana popa, vrea construirea unui nou spital în sibiu: ”spitalul județean este un spital din care foarte ușor poți lua o infecție!”

diana popaCandidații Partidului Mișcarea Populară au prezentat sâmbătă principalele obiective ale celor care au intrat în cursa electorală pentru Consiliul Județean, Primăria Sibiu și Consiliul Local Sibiu, la alegerile locale din 5 iunie. Ioan Gligor, Diana Popa și Anca Cibu, alături de europarlamentarul Siegfried Muresan au fost principalii protagoniști ai conferinței de presă.

Europarlamentarul  PMP, Siegfried Muresan, crede că județul Sibiu are multe lucruri minunate de oferit în afara  municipiului și de aceea o strategie intergrată pentru mediul urban cât și pentru mediul rural, ar fi mai potrivită.
Acesta a mai spus că obiectivele candidațiilor PMP Sibiu i se par elocvente. „Am discutat și despre spitalul pe care domnul Gligor, candidat la primăria Sibiului îl propune, dar și despre modul în care pot fi atrase și fonduri europene pentru construirea sau renovarea spitalelor din municipiul reședință de județ”  a mai precizat Siegfried Muresan.diana popa 2
Liderul PMP Sibiu, Diana Popa, crede că partidul pe care ea candidează la Consiliul Județean are un mare avantaj, respectiv o echipă de tineri dornici să ducă la capăt obiectivele fixate. Aceasta crede că la Sibiu este mare nevoie de construirea unui spital nou de tip monoglob deoarece  actualul spital județean este unul multipavilional și din care foarte ușor poți lua oricând o infecție. miscarea populara„Cred că este important că Partidul Mișcarea Populară este un partid nou pe șcena politică. Am urmat sfaturile președintelui Traian Băsescu și am format o echipă tânără și abițioasă pentru Consiliul Județean. Majoritatea sunt profesioniști, iar media de vârstă este de 35 de ani. Mă bazez pe oameni competenți care au realizat ceva în viață. PMP s-a format din nevoia de a combate corupția din politică și administrație și din nevoia de schimbare, de a face ceva pentru România. Consider că trebuie informat cetățeanul cum se cheltuie fiecare leu din bugetul public, cum se iau deciziile administrative”, a mai spus Diana Popa în conferința de presă de sâmbătă.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. PMP are obiective bune si frumoase, dar practica e mai dificila. Sa vedem daca vor si aplica!