foto s-a deschis primul supermarket din copșa mică. înghesuială la inaugurare!

profi copsa micaSute de oameni s-au înghesuit joi, 19 mai, la inaugurarea primului supermarket deschis în orașul Copșa Mică. Primăria a dat un comunicat de presă prin care a salutat faptul că în oraș ”s-a intrat în era modernității”.

Primăria orașului Copșa Mică salută printr-un comunicat de presă inaugurarea supermarket-ului PROFI din centrul orașului Copșa Mică și aduce la cunoștința cetățenilor că începând din 19 mai ”comerțul cu amănuntul al produselor de strictă necesitate, a intrat în era modernității”.
Centrul orașului s-a schimbat odată cu ridicarea noii construcții, deschizându-se pentru viitor oportunitatea de a crea o zonă publică echipată cu mobilier stradal specific, cu parcări și alte spații comerciale, pentru alt tip de produse (haine, încălțăminte, electrocasnice etc), care să ofere cetățenilor posibilitatea de a achiziționa mărfuri și servicii la prețuri corecte.
În cadrul acestui proiect, administrația locală spune că a acordat sprijin direct, atât la eliberarea cu rapiditate a autorizațiilor necesare pentru construcție și funcționare, cât și pe parcursul lucrărilor pentru diversele situații neprevăzute apărute.
Și momentul istoric a fost primit de localnici într-un stil pur românesc: cu înghesuială și coadă la ușa magazinului.

Ultima oră

Comentariul meu