video – profesoara ucisă pe transfăgărășan dusă la brașov pentru înmormântare. cine i-a ridicat trupul de la sibiu!

morga iml viorica borzos sibiuTrupul neînsuflețit al profesoarei Viorica Borzoș a fost ridicat miercuri dimineață de la morga Spitalului Județean Sibiu și dus la Brașov pentru a fi înmormântat. Anchetatorii nu au reușit deocamdată să îl prindă pe cel ce i-a luat viața și apoi a aruncat-o la intrarea pe Transfăgărășan.

Un microbuz a parcat miercuri dimineață în curtea IML Sibiu pentru a ridica cosciugul cu trupul neînsuflețit al profesoarei Viorica Borzoș. Un apropiat al familiei a fost cel care a venit la Sibiu ca să ia cosciugul pentru a îl duce la Brașov, acolo de unde era originară cea care a fost găsită moartă pe Transfăgărășan.
Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu variant omorului este luată în calcul de anchetatori. „După ce ne-a venit raportul de la Medicină Legală, tindem spre varianta unui omor pentru că leziunile care au fost în zona gâtului nu s-au datorat ştreangului, ci apăsării mâinilor. I-au fost, de asemenea, obturate căile respiratorii. Asta ne-au spus medicii legişti“, a declarat Ion Veştemean, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru mediafax.ro.
O prietenă din Sibiu a venit la Spitalul Județean ca să ajute pentru perfectarea actelor de ridicare a trupului profesoarei. ”Am spus și la poliție. De Florii ne-am văzut ultima oară. Eram prietene. Nu știu cine putea să facă așa ceva. Poate nepotul ei așa cum spune toată lumea. Nu știu mai multe”, a spus prietena victimei.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu