emoții mari pentru tinerele speranțe de la csu sibiu. încep meciurile de la turneul final!

juniori csu sibiuEchipa de juniori Under 14 de la CSU Sibiu a debutat miercuri la turneul final din Capitală. Elevii lui Alexandru Rubint au parte de adversari puternici.

După ce în sezonul trecut, CSU Sibiu U14 a participat la Turneul Final și a obținut locul al 6-lea, sezonul acesta s-a calificat din nou în ultima fază a campionatului, după turneul de baraj. Juniorii pregătiți de Sandu Rubint joacă Turneul Final, între 18 și 22 mai, la București, alături de echipele ”Dan Dacian” București, U-Mobitelco Cluj și CSS Sighet.
”Vom juca turneul final într-o grupă foarte grea, teribilă, aș putea spune. Primul meci în jucăm cu vicecampionii, cei de la U-Mobitelco Cluj, și cred că va fi cel mai greu meci pentru noi. Joi jucăm cu cei din Sighet, cu care nu ne-am întâlnit sezonul acesta, dar ei sunt campionii din sezonul trecut, iar vineri avem meci cu Dan Dacian. Sper să ne depășim performanța de anul trecut, când ne-am clasat e locul 6”, a spus Alexandru Rubint.

Meciurile echipei noastre la turneul final sunt programate de la 12:00, în fiecare zi, după cum urmează:
Miercuri, 18 mai 2016, ora 12:00:
U-Mobitelco Cluj-Napoca – CSU Sibiu

Joi, 19 mai 2016, ora  12:00:
CSU Sibiu- CSS Sighetu Marmației

Vineri, 20 mai 2016, ora  12:00:
ACS Dan Dacian București- CSU Sibiu

Semifinalele și finalele sunt programate să aibă loc sâmbătă și duminică. CSU Sibiu U16, pregătită de Alexandru Kovacs, s-a calificat și ea la Turneul Final și va juca la finalul lunii, la Cluj.

Ultima oră

Comentariul meu