accident spectaculos noaptea trecută la sibiu. mașină proiectată într-o casă de un șofer beat!

masina in casaUn bărbat în vârstă de 34 de ani din Sibiu, s-a urcat băut la volan în noaptea de luni spre marți și a reușit să tamponeze cu mașina sa o altă mașină parcată pe Maramureșului. În urma impactului cealaltă mașină a ajuns în zidul unei case.

În noaptea de 16/17.05.2016, în jurul orei 01.55, echipajul de poliție rutieră din cadrul Biroului Rutier Sibiu, aflat în patrulare pe raza municipiului Sibiu, a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
La fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că șoferul implicat în tamponare – un sibian în vârstă de 34 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Evenimentul rutier s-a produs pe str. Maramureșului din municipiul Sibiu, conducătorul auto, într-o curbă, a evitat coliziunea cu un autoturism și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, autoturism pe care l-a proiectat în zidul unui imobil.
”Polițiștii rutieri continuă  cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism de către o persoană care în momentul testării are o alcoolemie ce depășește limita legală (art. 336 alin. 1 cod penal)”, spune Luciana Lazăr (Balteș), purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: arhivă

Ultima oră

Comentariul meu