mega eveniment la ursus cotton pub. renumitul john trend de la casa ponton baraj vine la platane vineri seară!

john fotoIubitorii muzicii de club de calitate trebuie să își facă rezervări din timp pentru vineri seară la Ursus Cotton Pub. Pe 20 mai în locație mixează unul din cei mai tari DJ ai momentului în România. Rezidentul clubului Epic Society Timișoara și Ponton Casa Baraj Văliug, promite o noapte de pomină în cel mai tare pub din Sibiu.

Ați auzit de John Trend? Cu siguranță că iubitorii de distracție și muzică de calitate știu cine e. Omul care a făcut ca iubitorii de muzică deep house să vibreze când aud de Casa Ponton Baraj sau Epic-ul din Timișoara, vine pe 20 mai la platane în Ursus Cotton Pub.
John Trend este unul din cei mai apreciați DJ ai momentului în România și este rezident în cele două locații amintite mai sus. Puțină lume știe însă că John Trend este sibian get beget și a pus muzică la începuturile carierei sale în mai multe locații din Sibiu.
Actualmente John stă în Timișoara și este rezidentul celui mai tare club din oraș. Vineri seară se întoarce acasă la Sibiu și promite că va face ceea ce el deja face cu succes de mulți ani: o seară ”dată dracului” pentru cei de vin în Ursus Cotton Pub pe 20 mai, de la ora 22.00.
Mixurile lui John Trend au devenit ”virale” în ultimii doi ani în rândul iubitorilor muzicii de club din România. ”Maestros del Ritmo” reunește de altfel cele mai cunoscute producții ale acestuia și altor câțiva DJ de top din România.
ASCULTĂ AICI MIXURILE LUI JOHN TREND!
Iată mai jos câteva imagini cu John ”în acțiune” în locațiile unde acesta pune muzică în ultimii ani! Pentru rezervări în Cotton Pub, sunați la 0752 268 866.

Ultima oră

Comentariul meu