accident în față la teatrul radu stanca. doi pietoni loviți în plin de un șofer băut care mergea cu viteză. unul a murit!

simulare accident la sibiuImagini dezolante în apropiere de Teatrul Radu Stanca. Așa ar suna probabil toate știrile dacă acest accident ar fi real. Din fericire este vorba doar de simularea unui grav accident de circulație, care va avea loc miercuri, 18 mai, la ora 15.00.

În data de 18 mai 2016, ora 15, lângă Teatrul Naţional “Radu Stanca”, pe Bulevardul Corneliu Coposu, se desfăşoară în Sibiu campania naţională  „Road Safety”, organizată sub egida Federaţiei Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România (FASMR), de către Societatea Studenţilor Medicinişti “Hipocrates”, Sibiu (SSMHS), în parteneriat cu Primăria Sibiu, Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Poliţia Municipiului Sibiu, Rectoratul Universităţii „Lucian Blaga” Sibiu.simulare accident sibiu”Dat fiind numărul accidentelor rutiere în continuă creştere din ultima vreme, ne-am gândit că o simulare de accident într-o intersecţie cât mai circulată a oraşului ar ajuta enorm la sensibilizarea populaţiei. De aceea, noi, studenţii medicinişti, organizăm această campanie împotriva vitezei excesive, consumului de alcool înainte de urcarea la volan şi a nepurtării centurii de siguranţă”, spun inițiatorii acestei idei. simulare accident 3Foto: arhivă

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. @ un sibian:
    nu invata nene nici o limba straina, ramai in pestera ta acolo. ce-mi plac astia nationalisti fara cauza 🙂

  2. ce stire ,se va desfasura „Road Safety”, ???????????aaaaaaadica???eu care sunt Roman in Romania ma intreb ,oare sunt nevoit sa invat o limba straina ca sa inteleg ce se va intampla?