locație inedită pentru spectacole de calitate în sibiu. poftiți la teatrul estival aria!

teatru ariaSibienii sunt invitați să vadă mai multe piese de teatru într-un cadru mai mult decât inedit. Centrul Aria demarează oficial proiectul Teatrul Estival Aria, iar spectacolele au loc în locația de pe Șoseaua Alba Iulia și pe o scenă neconvențională și totodată inedită.

Știm cu toții că sunteți obișnuiți ca atunci când auziți de ARIA să vă gândiți la piscină, SPA sau Fitness. Ei bine începând de miercuri 11 mai, adăugați la opțiuni și pe aceea de a viziona piese de teatru. Cei de la Teatrul Mic din Sibiu au propus celor de la Aria, să transforme terasa externă a celei mai moderne piscine acoperită din oraș, într-o adevătară scenă de teatru. Zis și făcut, așa că în luna mai sunt programate deja trei spectacole la Aria. ”O să fie cu siguranță o experiență inedită atât pentru noi cât și pentru iubitorii teatrului. Ideea este aceea de a sprijini cultura și implicit teatrul, iar banii de pe bilete vor merge către artiștii care vor încânta publicul cu prestațiile din spectacolele programate aici. Așteptăm pe toată lumea să vină la Teatrul Estival Aria”, a declarat Claudiu Mărășescu, manager la Centrul Aria de pe Șoseaua Alba Iulia.
VEZI AICI DETALII DESPRE SPECTACOLE ȘI PREȚURILE LA BILETE!
Spectacole susținute de actorii de la Teatrul Mic
Teatrul mic din Sibiu este un teatru UNIC în acest peisaj cultural extraordinar a Sibiului. Teatrul Mic reprezintă o casă pentru dramaturgia contemporană, un spaţiu de expunere artistică, de încercare a forţelor, locul în care transmiterea nu înseamnă imitație, ci pregătirea pentru creație și nu în ultimul rând un spațiu deschis tinerelor generații.

PROGRAM SPECTACOLE TEATRUL MIC SIBIU – LUNA MAI la ARIA
11 MAI – “O zi de vară”
“O zi de vară” este o piesă în două personaje, o comedie de substanță care aduce pe scenă două tipologii ale societăţii actuale. Doi bărbaţi aflaţi în pragul sinuciderii învață împreună să se bucure de misterul existenței. Un text fenomenal al marelui dramaturg polonez Slawomir Mrozek, un text care împletește într-un mod captivant comicul cu tragicul.

“O zi de vară”, de Slawomir Mrozek
Regia: Ofelia Popii
Distribuţia: Ciprian Scurtea, Constantin Podu

18 MAI – “Cafeneaua”
“Cafeneaua” ne propune să cunoaştem povestea simplă, dar dramatică a unei simple familii americane: Louise şi Wally Murdok, a căror căsnicie este fisurată şi, paradoxal, consolidată de apariţia tinerei Janet.
O comedie despre viaţă, iubire, trădare şi singurătate; o bufonadă amară de altitudine dramatică, in care râsul capătă gustul amar al lacrimilor.

“Cafeneaua” de Wally de Ron Clark și Sam Bobrick
Regia: Constantin PODU
Distribuția: Teodora Voineagu, Angelica Lisa, Constantin Podu.

25 MAI – “Doi pe un balansoar”
Povestea de iubire dintre un EL și o EA, maturi și fără visuri adolescentine, care își unesc experiențele de viață într-un carusel al iubirii moderne, în care se împletesc, inevitabil… neîncrederea, răbdarea, divorțul, promisiunile, adulterul și alte ingrediente ale relațiilor din ziua de azi.

Doi pe un balansoar” de William Gibson
Regia: Constantin PODU
Distribuția: Angelica Lisa, Constantin Podu

Ultima oră

Comentariul meu