un concurent de la gumball 3000 a rămas fără permis pe a1. poliția nu l-a iertat!

gumball bucurestiUnul dintre concurenții cursei Gumball 3000 care a trecut vineri și prin Sibiu, a rămas fără permis de conducere. Acesta a fost prins sâmbătă că mergea cu 191 km/h pe autostradă între București și Pitești.

Poliţia a depistat sâmbătă pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, un cetăţean german, care conducea un Porsche Carrera cu viteza de 191 km/h şi se îndrepta spre Bucureşti pentru a participa la celebra cursă a bolizilor Gumball 3000, care are loc în Capitală, anunta gandul.info.
Germanul a rămas fără permis. Incidentul s-a petrecut la mai puţin de o zi după ce Poliţia Română publica o fotografie impresionantă – un poliţist şi un şofer de bolid dând mâna, dar şi un avertisment: în afara cursei, vă supraveghem.
CITEȘTE ȘI: Cea mai virală fotografie a momentului În România, imortalizată la Gumball 3000 în Sibiu. Cine e polițistul de la volan!
Şoferul german a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.
„În zona kilometrului 86 al autostrăzii A1, un bărbat, din Germania, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul Bucureşti – Piteşti, cu viteza de 191 km/h”, precizează Poliţia.
Potrivit unor surse, acesta este Netzer Kai, unul dintre participanţii la cursa care are loc sâmbătă în Capitală.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. …era mai bine dacá treceau peste Transfágárásan si reveneau pe la Curtea de Arges – R. Válcea ínapoi la Sibiu….De gándit pe viitor!

  2. Numai in ROMANIA este posibil asa ceva … adica au trecut prin cele mai mari capital ale lumii si POLITIA ROMANA s-a trezit sa il lase fara permis . Frumos , ce sa zic . halal