util pentru doamnele și domnișoarele din sibiu. cum puteți avea grijă de frumusețea voastră!

pozadermato-cosmetica (ariaclinic)Frumusetea nu este o misiune imposibila pentru nimeni, dar, este totusi o misiune, pe care trebuie sa o tratam cu seriozitate si perseverenta.

Doamnele și domnișoarele din Sibiu au acum la îndemână metode facile prin care pot să își întrețină și să îmbunătățească aspectul fizic.
Vorbim de faptul că cei de la Aria Clinic vin in ajutorul persoanelor preocupate de frumusete, oferind o gama de servicii de calitate privind imbunatatirea aspectului pielii, reducerea ridurilor si mentinerea unui aspect tanar si proaspat.
Printre procedurile oferite in acest scop de clinica din cadrul Centrului Aria de pe Șoseaua Alba Iulia se numara:
•         Peelingul chimic
•         Injectare de substante in scopul relaxarii musculaturii faciale pentru diminuarea ridurilor de expresie (toxina botulinica)
•         Injectarea de substante cu rol de umplere (filler) a ridurilor.”aria receptie

Prețuri accesibile
Daca va intrebati cat costa asceste servicii, ei bine trebuie sa stiti ca preturile sunt accesibile si cu mult mai mici decat credeti. Pe langa preturi aveti si garantia unor servicii profesioniste.
Astfel un peeling chimic costa 150 lei, o injectare toxina botulinica costa 1.000 lei, iar serviciul pentru ”Filler riduri” are preturi cuprinse intre 800 si 1800 lei.
Pentru mai multe detalii accesați aici pagina de Facebook a celor de la Aria Clinic.

Ultima oră

Comentariul meu