video foto femeie înjunghiată de fostul sot în parcarea de la aeroportul din sibiu. clipe de groază sub ochii pasagerilor!

injunghiere aeroport (2)O femeie a fost injunghiata de fostul sotul in apropiere de terminalul de sosiri de la Aeroportul International Sibiu.

Scena s-a petrecut miercuri dupa amiaza la iesirea din parcarea aeroportului. O femeie a fost injunghiata de fostul sotul, chiar sub ochii fiicei si a pasagerilor care aterizasera cu o cursa Tarom ce venea de la Munchen.
image
Femeia care a fost înjunghiată în Aeroportul Sibiu, de fostul soţ, se află în operaţie.
VEZI AICI CE SPUN MEDICII DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A ACESTEIA!
Martorii la înjunghierea avută loc în parcarea Aeroportului Internațional Sibiu, au povestit pentru oradesibiu.ro ce s-a întâmplat.
VEZI AICI IMAGINI CU DECLARAȚIILE MARTORILOR!
Un taximetrist a povestit ce s-a intamplat. injunghiere aeroport (1)”Eram la masina cu niste colegi cand am auzit-o pe fata femeii tipand disperata ca mama ei a fost injunghiata. Am sunat la 112 si m-am dus sa acord primul ajutor femeii care intrase in soc. Femeia era inca constienta si primise ajutor de la fica ei care era paramedic. Politia era deja prezenta si l-a arestat”, a povestit acesta. injunghiere aeroport (4)
Vezi video mai jos!

YouTube video

Alți martori au povestit și ei în direct pe Ora de Sibiu ce s-a întâmplat pe aeroport. Vezi video mai jos!

Ultima oră

Comentariul meu