video foto – momente unice în românia la sibiu. meciul care s-a jucat doar aici!

csu fansFanii lui CSU Sibiu și jucătorii echipei lui Dan Fleșeriu s-au ”duelat” pe parchetul Sălii Transilvania într-o partidă în care rezultatul a fost doar unul de palmares, iar senzația și emoțiile au fost UNICE. Marți seară baschetbaliștii și fanii se întâlnesc la un party de final de sezon.

Chiar dacă sala nu a mai fost arhiplină la în play-off sau alte meciuri jucate de CSU în acest sezon, sentimentul trăit de cei prezenți luni seară la Sala Transilvania a fost unul pe care nu ai cum să îl simți în alte orașe în care există echipe de baschet în România.
Pe parchet s-au întâlnit într-o partidă mai mult decât amicală, echipa suporterilor, strunită de data aceasta de Dan Fleșeriu și echipa clubului, cea care a fost dirijată de pe margine Florin Iacob, liderul incontestabil al galeriei și Nicu Scorvelciu, cel care este și el unul dintre fanii care au crescut cu CSU în suflet și a susținut necondiționat echipa de fiecare dată, așa cum de altfel o fac an de an mii de sibieni.
Nimeni nu s-a uitat la tabelă să vadă cât e scorul pentru că cel mai mult a contat spectacolul de pe teren. Acolo meciul a fost unul al prieteniei și pasiunii pentru culorile galben albastre și totul s-a derulat cu zâmbetul pe buze și poate cu un sentiment de nostalgie care a adus aminte încă odată tuturor că baschetul la Sibiu înseamnă mai mult decât un sport care ține steagul sus fără să cadă de zeci de ani pentru sporturile de echipă din oraș. Scorul final a fost de 54-54 și totul s-a terminat așa cum de altfel s-a încheiat fiecare meci din sezonul 2015-2016. Cu aplauze, cu îmbrățișări și cu fotografii care să țină ”de sete” fanilor până la următoarele meciuri oficiale ale echipei favorite.fani csu sibiu baschet

Fanii antrenori, emoționați profund
Așezați de data aceasta în postura de antrenori ai jucătorilor pe care i-au încurajat frenetic în acest an, Florin Iacob și Nicu Scorvelciu s-au descurcat bine și la declarațiile de după meci. „Mulțumesc întregii echipe. Ne-a oferit un sezon extraordinar, mult mai mult decât speram noi, și cel mai important e că spiritual lui CSU a renăscut și lumea a regăsit plăcerea de a veni la sală în număr foarte mare. (…) Pentru mine, CSU Sibiu e jumătate din viață. Cealaltă jumătate e familia”, a spus Florin Iacob, liderul galeriei sibiene, conform totalbaschet.ro.
Nicu Scorvelciu a copilărit și s-a maturizat odată cu echipa. Declarația sa de la finele meciului de luni reflectă de fapt și dorințele unui oraș întreg. „Eu merg la baschet din 1994, am trăit primul titlu de campioană, a fost ceva extarordinar. Pot să jur că sentimentele pe care le-am avut atunci le resimt și le retrăiesc din nou, acum, și cred că tot meritul pentru acest lucru îl are domnul Dan Fleșeriu, pentru că, în sfârșit, avem un sibian de-al nostru care este aici, acasă. Aici este locul lui. Sper din tot sufletul ca ăsta să fie doar începutul drumului și să îl avem aici mulți ani de acum înainte. Noi îl merităm pe el și el ne merită pe noi”, a declarat Nicu Scorvelciu după meci,conform totalbaschet.ro.
Sezonul se încheie oficial marți seară, odată cu petrecerea la care participă fanii și jucătorii echipei lui Dan Fleșeriu.

YouTube video

Sursa foto: totalbaschet.ro video: youtube Furious4you

Ultima oră

Comentariul meu