veşti noi de la meteorologi. cum va fi vremea miercuri şi joi!

ploi

Meteorologii ne oferă veşti noi legate de vremea din zilele ce urmează astfel că înnorările vor persista şi va ploua în majoritatea zonelor. În sudul şi estul ţării, dar şi la munte, ploile se vor semnala pe arii extinse, iar în Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali cantităţile de apă cumulate vor depăşi local 20…25 l/mp, informează ANM.

Miercuri: 

La munte, la altitudini de peste 1700 m,se anunţă precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va suflă moderat, cu intensificări în est şi în sud-est, cu viteze de 55…65 km/h, iar în zona montană vor fi rafale ce vor depăşi 70 km/h.  Temperaturile maxime se anunta mult mai scăzute decât cele obişnuite acestei perioade si se vor încadra la nivelul întregii ţări între 11 şi 22 de grade, valorile mai ridicate fiind în nord-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade.

Joi: 

Temperaturile vor fi în creştere faţă de ziua anterioară îndeosebi în regiunile extracarpatice, se vor apropia de mediile potrivite acestei date din an, astfel că se vor înregistra maxime cuprinse între 15 şi 23 de grade şi minime între 4 şi 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi locale, mai ales ziua, în sudul, centrul şi estul ţării, precum şi în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în special în Moldova, Dobrogea şi la munte, unde vor fi intervale de timp în care la rafală se vor depăşi viteze de 50…55 km/h.

Ultima oră

Comentariul meu