ne cerem scuze mitropolitului laurențiu streza pentru publicarea fotografiei cu mercedesul mitropoliei (video)
Una dintrefotografiile care l-au supărat pe Mitropolitul Laurențiu Streza

Mitropolitul Laurențiu Streza a avut prima reacție publică față de publicarea pe Ora de Sibiu a fotografiilor cu noua mașină a Mitropoliei. IPS Laurențiu Streza a vorbit despre acest subiect în cadrul unei emisiuni realizată de colegii de la Turnul Sfatului.

Mitropolitul a explicat la Turnul Sfatului TV, că e normal ca un demnitar să folosească o mașină bună, care să-i ofere siguranță în numeroasele misiuni pe care le are. În cazul de față este vorba de un Mercedes E350 4matic, care încă nu a fost achitat în totalitate, după cum a comentat Mitropolitul Laurențiu Streza.una dintrefotografiile care l-au supărat pe mitropolitul laurențiu strezaNe pare rău că am publicat fotografia și articolul, atrăgând astfel asupra noastră supărarea domniei sale și credem că are dreptate în ceea ce privește achiziționarea de către Mitropolie a unei mașini care să ofere o maximă siguranță.
Mitropolitul Laurențiu Streza nu s-a putut abține să nu fie puțin malițios la adresa Ora de Sibiu, așa cum se vede și aude în înregistrare. Îl asigurăm că nu i-am declarat „război” iar publicarea articolului respectiv a fost doar o constatare a unei stări de fapt.

P.S. Acest articol este un pamflet. Nu avem de ce să cerem scuze Mitropolitului Ardealului!

Ultima oră

Participă la discuție

138 Commentariu

  1. daca tot esti domnia ta atat de dezgustat,ultima data am vazut o limuzina in Cuba… ,eventual,sti cumva, domnule atat de dezgustat ,care era culoarea calului lui Stefan cel Mare?

  2. a trecut o saptamana de cand este formula asta de bing bang scrisa in comentariu si nimeni nu a spus nimic…nici macar ,,your comment is awaiting moderation”

  3. sper ca pana de Boboteaza anumite persoane sa-si schimbe un pic parerea, aghiasma se poate incarca, eventual,intro mica remorca atasata masinii,in cazul in care o sa fie zapada multa,te rog frumos,domnul comentator ,daca se poate sa-i donezi domnului mitropolit , excelenta sa,lanturile pentru roti si remorca si sa mai pastrezi undeva,in suflet si un pic de busuioc

  4. Rusine Ora de Sibiu!
    In loc sa il trimiteti in m**** ma-sii, voi va cereti scuze.

  5. daca tot vrea siguranta, de ce nu si-a luat un tanc? sau o duba de-aia blindata cu care se duc banii

    Si voi va cereti scuze pentru ce? Trebuie ascuns faptul ca are masina tip avion? Iisus calatorea pe un magar

    1. patriahi ,episcopi sunt mimanmina cuCARACATITA GUVERNU in timpurile de azi nu poti nici sa mori

  6. Avatar photo2 femururi ,un brat si un bolero la o scara plus doi ochi deschisi ce iti simbolizeaza la psihologie? spune:

    si totusi …si totusi domnule,as dori sa va intreb ,daca nu va este cu suparare,domnul acesta atat de genial ,bineinteles, raed a,cand a fost, a fost invitat in Romania sau cand s-a invitat, s-a invitat singur? si cel mai frumos ,bineinteles. in cluj… unde persoana cea mai sensibila din domnia sa ,adica excelenta sa,dupa gradul care il are, a venit sa-si caute gradina botanica din napoca? si pentru completarea studiilor de treapta istorica pusa pe langa un nume in atatia necunoscuti ai armeniei? si intre timp CAER-ul a disparut…,eventual santem in secolul 21

  7. Fara discutie ca au nevoie de masina. Nu o sa mearga cu caruta cu coviltir. Dar era absolut suficient un Duster sau un Logan. Nu tuseau, nu mureau.

  8. Păi de ce vă cereţi scuze ?
    Are maşina, sau nu o are ?
    Dacă o are, voi aţi publicat ceva adevărat. Ah, că nu i-a plăcut lui… ei, ziarul e ca să publice lucruri adevărate, nu să-i facă pe plac popii. Scuzele nu pot fi decât slugărnicia unui nevertebrat care ar pune pe primul loc bunăstarea superiorului în locul adevărului.

  9. Si inainte de 89 Ierarhii bisericii aveau limuzine de lux, fie sovietice ZIM , fie americane BUICK. Acum au Mercedes. Peste tot in lume este la fel, doar nu ar umbla cu Dacia 1300:) De exemplul ZIM-ul primit de Mitropolitul Banatului chiar de la Mitropolitul Moscovei in anii 50 era unicat, facut la comanda speciala si a fost adus personal de catre Mitropolitul Moscovei cand a vizitat Timisoara. Acum acea masina este restaurata in Bucuresti si valoreaza o mica avere.

  10. Avatar photo2 femururi ,un brat si un bolero la o scara plus doi ochi deschisi ce iti simbolizeaza la psihologie? spune:

    si tie ti-a placut mercedesul,draga ?
    nu domnule, nici mie nu mi-a placut mercedesul’
    de ce. draga?
    pentru ca are porbagajul prea mic,macar daca era alta marca cel putin puteau cetatenii de Sibiu ,acum macar ca e de pasti sa I-l umple un pic mai bine cu de toate ,pentru ca apoi ,excelenta sa sa daruiasca din mana bogatiei si a bucuriei de sfintul pastil , un pic vecinilor si altor oameni care vin la biserica,decat sa se plimbe politia pe stada sa confisce toate lucrurile minunate care se gasesc acum la piata si care probabil, nu pot fi cumparate de toti oamenii

    1. inainte sa facem fabulatii ar trebui lamurite doua aspecte:este masina personala sau a intitutiei care o pastoreste(administreaza) de aici in colo sant mai multe piste care ar trebui fi lamurite de un purtator de cuvant din partea patriarhiei:masina are nr.de bucuresti,poate sa fie in leasing,comodat,in favoarea cui ?a persoanei sau a intitutiei?
      asta da fapta de smerenie, merg cu mertanu 2 km de acasa pana la locul de munca si fac o donatie(personala sau din fondul bisericii) de 2500 euro ptr.o persoana cu o boala grava.donatia in sine este de bun augur dar la baza cred ca este facuta sa inchida gura carcotasilor.

    2. Mie mi-a placut numarul masinii. B 240 WTH. Pentru cine nu stie WTH este un acronim pentru „What The Hell”. Bravo popo, te dai cu satana pe fata

  11. de aici si definitia cuvantului prea fericit,extraorddinar de fericit..etc.cum pula mea sa nu fie fericit !!!domnu popo imi spuneti si mie ce studii tre sa urmez sa ma fac si yo mult prea fericit?cat se mai da pe luna sa iti asiguri locu intrun lacs al domnului capopo?tot 2000 e?eee las ca are cine sa judecemai apoi !!!din parteamea sava iau in pulapetoti popidi romania sipe daniel sail iau in cur cu un sfesnic pana recunoaste cum a ajuns bor cea mai profitabila afacere din romania!!hai sa va pis in sutana!!luavar draq[petoti astea de cica ajutati la alinarea suflatului prin furaciune si minciuna!!
    paste fericit va doresc boR !!!

  12. 1. Ruga de magar nu se inalta la cer!
    2. Daca are nevoie de siguranta de ce nu si-a luat un TAB?
    3. Nesimtirea acestor jigodii nu are limite!

  13. Sa-si ceara el scuze ca nu si-a luat Logan si diferenta nu a dat-o saracilor… Pacat ca in functii inalte nu ajung preoti cu vocatie si cu har ci unii care-si exercita o meserie…

  14. Bani cinstiti? Adica? Din salariu de popa de la stat? Din taxele de la mort,cununie,botez? De pe lumanari? Bate in casa tot ce incaseaza? Demnitar??? Hai sictir!

  15. MARI PROSTI LUCREAZA LA ORA SIBIULUI,FELICITARI FOTOGRAFULUI,AUZI SA ITI CERI SCUZE,ISUS A INTRAT IN IERUSALIM CALARE PE ASIN,CAPO DI TUTII CAPI ARE LA MITROPOLIE INCLUSIV SCAUNE INCALZITE SI TV IN MASINA ASTA DITAMAI LIMUZINA LA BOTEZ TREBUIE SA PLATIM LA IMORMANTARE LA FEL LA COLIVA IN BISERICA DACA NU PLATESTI CONTRIBUTIA NU ITI SFINTESTE COLIVA,RUSINE BOR.VA-TI DAT ARAMA PE FATA CU INCIDENTUL DE LA COLECTIV:PAI DE CE SA TRAGETI CLOPOTELE SI SA VA FACETI MESERIA DACA NU VA PLATEA NIMENI .LA VOI IN BOR DOAT BOALA ESTE GRATIS .APROPO MUREAM PROST CIND POPA DE LA MINE DIN PAROHIA ZBIERA IN GURA MARE CA A DAT 75 000 DE COCO SI TREBUIE SA PLATIM DARILE.RUSINEEEEEEEEEEEEE.

  16. De ce vă cereți scuze? Nu este adevărat, sau de ce? Arătați, să vadă oamenii adevărata față a unor preoți! Prin anii ’50, copil fiind, eram vecin cu un preot, care mă simpatiza și voia să ma facă preot. Acesta umbla cu pantalonii cârpiți, lucra la câmp, creștea animale, mai ales oi de rasă Karakul și cu banii câștigați, ajuta oamenii săraci din sat. Nu mai zic de preoteasă, care era și mai darnica decât preotul. Preotul zicea cândva: mi-ar trebui un docar, că am mult de mers pe jos, dar sunt oameni care n-au măcar încălțăminte, merg la câmp desculț, iar eu să trec pe lângă ei în docar ca boierii ? E păcat! Nu-i spun numele, că nu știu ce ar zice familia d-lor!

  17. Au fost intimidati si calcati in picioare astia, de asta isi cer scuze. Mafia asta popeasca e mai puternica decat orice clan tiganesc sau netiganesc din romanica asta a noastra. Daca erau intr-adevar tari in coaie, baietii astia, dupa „blestemele” inalt-oparitului, investigau de unde vin banii si ce mersuri are roaba aia de cacat. Pacat ca la noi, din cate se pare, in afara de tolontan ala de la gsp si inca vreo doi, nimeni nu prea are curaj sa investigheze acolo unde conteaza cu adevarat.

  18. Serios? Atat a putut redactia asta? Scuze si sarit in defensiva, ca… „stai asa ca nu-i asa”? Inteleg ca cititorii sunt in buna parte niste lobotomizati care la primul semnal popesc sunt gata sa se lase de citit, dar si voi trebuie sa intelegeti ca in primul rand, in calitate de jurnalisti, ar trebui sa scrieti pentru cei care nu pupa oase de morti declarati demizei si nici cei care cred ca o cladire, fie ea si cu o cruce in varf e altceva mai mult decat o banala constructie. Si nu, nu ma refer la atei (nu doar la ei) ci (si) la cei care cred cu sufletul si mintea in acelasi timp, nu doar reflexiv ca asa sunt invatati de mici fara a intelege si fara a putea alege.

    P.S. „Colegii” de la Turnul de Veghe? Pe bune? Cei care lucreaza acolo nu sunt jurnaliti. Sunt doar niste trompete. Nimic mai mult decat promotorii unor docme.

  19. Din pacate ne meritam soarta.
    Prea putine comentarii pertinente pe aici, mi s-a oprit ceasul in loc.
    Ced ca autorul articolului a ramas perplex la anumite reactii, Pasteti fericiti in continuare.

  20. de fapt de ce va cereti scuze? sau va e ciuda ca nu aveti si voi masini cumparate din banii de inmormantare ai enoriasilor?

  21. Seful Domnului Mitropolit, cel a carui moarte si inviere o celebram acum de paste are urmatoare parere despre cei ca Dansul . http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=23&id=55

    1. Atunci a vorbit Iisus mulţimilor şi ucenicilor Săi,
    2. Zicând: Cărturarii şi fariseii au şezut în scaunul lui Moise;
    3. Deci toate câte vă vor zice vouă, faceţi-le şi păziţi-le; dar după faptele lor nu faceţi, că ei zic, dar nu fac.
    4. Că leagă sarcini grele şi cu anevoie de purtat şi le pun pe umerii oamenilor, iar ei nici cu degetul nu voiesc să le mişte.
    5. Toate faptele lor le fac ca să fie priviţi de oameni; căci îşi lăţesc filacteriile şi îşi măresc ciucurii de pe poale.
    6. Şi le place să stea în capul mesei la ospeţe şi în băncile dintâi, în sinagogi,
    7. Şi să li se plece lumea în pieţe şi să fie numiţi de oameni: Rabi.
    8. Voi însă să nu vă numiţi rabi, că unul este Învăţătorul vostru: Hristos, iar voi toţi sunteţi fraţi.
    10. Nici învăţători să nu vă numiţi, că Învăţătorul vostru este unul: Hristos.
    11. Şi care este mai mare între voi să fie slujitorul vostru.
    12. Cine se va înălţa pe sine se va smeri, şi cine se va smeri pe sine se va înălţa.
    13. Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că închideţi împărăţia cerurilor înaintea oamenilor; că voi nu intraţi, şi nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsaţi.
    14. Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că mâncaţi casele văduvelor şi cu făţărnicie vă rugaţi îndelung; pentru aceasta mai multă osândă veţi lua.
    15. Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că înconjuraţi marea şi uscatul ca să faceţi un ucenic, şi dacă l-aţi făcut, îl faceţi fiu al gheenei şi îndoit decât voi.

  22. De ce naiba nu o doneaza limuzina p tru catedrala mantuiri neamului. oricum milogi astia tot timpul cer bani p tru asta, sa o doneze acolo imputin nerusinat

  23. De cind e mitropolitul demnitar? Sa nu uitam ca Romania este stat laic, unde BOR nu are trebui sa aiba putere decit, eventual, asupra credinciosilor habotnici. De ce principiul separarii puterilor in stat nu se aplica? Sau BOR se crede mai presus de lege?

  24. VREI SA STII CUM ERAU INVATATURILE LUI IISUS PANA SA AJUNGA SA FIE RASTALMACIT DE ATATEA BISERICI ?

    Tasteaza pe Google: Salveza-ti viata

    si veti gasi un rezumat excelent cu invataturile Biblice, exact asa cum erau pe vremea lui Iisus !

  25. Numarul este What The Hell… O fi avut bani de asigurari? Oare unde e asigurata?? Cine poate sti…?

  26. Satane in sutane, traficanti de moaste, pedofili, poponari, setea de arginti si precurvia e mare la slujitori lui Satana care se dau mari sfinti si se plimba doar in limuzine de lux si imbracati in aur, pieriti satanelor

  27. Avatar photo2 femururi ,un brat si un bolero la o scara plus doi ochi deschisi ce iti simbolizeaza la psihologie? spune:

    si pe urma l-a blestemat pe fotograf ?asta este numai din cauza ziaristului, domnule , caci domnul ziarist a uitat de la inceput sa-i spuna excelentei sale ,domnul laurentiu, ca vrea sa-i stearga masina…

  28. Sa iti fie rusine mitropolite ca te slujesti de cuvantul lui Dumnezeu ca sa blestemi! Domnul sa te mustre!

  29. Va rog sa retractati imediat scuzele adresate acestui popa libidinos ! Va rog,deasemenea ,sa-l intrebati ce semnifica pentru preoti CREDINTA,SUPUNERE SI SARACIE!
    RELIGIA, O FRAZA DE DANSII INVENTATA….

  30. Se spune despre poporul Roman ca este un popor de oameni linistiti . De ce ar avea preafututu asta nevoie de o limuzina ca asta cand tara geme de saracie . Futuvar sa va futa de hoti nenorociti . Nu va mai satura dracu de lux .

  31. Prostimea este invatata ca Dumnezeu apara si pazeste. Preafericitul recunoaste insa ca are nevoie de o masina sigura. Se pare ca nu sunt deajuns nici chiar pentru el rugaciunle sa fie in siguranta. Nu Dumnezeu da siguranta. O masina de lux da sigurnata, o casa din caramida da siguranta. Doar pentru prosti sunt vorbele ca si sub cerul liber, daca te rogi, Dumnezeu te pazeste.

  32. Oare pana unde poate merge nesimtirea acestor PREAFERICITI sau cum s-or mai numi ei? Este de vina acel reporter ca facut poza unui preot intr-o masina avand pretul de pornire 60.000 E. Oare ce misiuni fac ei de au nevoie de asemenea masini? Oare cat mai vor sa mai fure si sa mai prosteasca? I-as intreba doar atat: Sa imi arate si mie in Biblie unde apar fapte pe care le savarsesc acesti Prefacuti!? Acum foarte putin timp au aparut imagini cu un preot care avea TRENA la vesmintele pe care le purta! E strigator la cer ceea ce fac acesti oameni, si tot ei sunt cei care se victimizeaza.

  33. Ei nu sunt ignoranti, cei care ii urmeaza sunt oi ignorante, atata tot. Si cum tara e plina de oi, behehe in continuare, voi muriti de foame ei fac catedrale pana la luna.

  34. Domnu’ Mitropolit – tot respectul. Sunteti un mare om, mare sfant, mare minuntatie adus de insusi Cristos pe pamant. Sa dea dumnezeu sa aveti si elicoptere (nu doar un elicopter, ci mai multe, sa le schimbati intre ele, pentru siguranta dumneavoastra). Noroc cu dumneavoastra ca raspanditi credinta asupra noastra – pacatosii.

  35. ce-i milogilor, ati primit telefoane? ce tari in gura erati in celalalt articol 🙂 acuma dati explicatii si scuze..deaia is magarii astia mari si tari; ca sunt fraieri ca voi pe care sa-i joace

  36. Sper ca formularea „ne cerem scuze” este ironica in acest caz pentru ca alminteri „ne cerem scuze” inseamna „noua ne”, practic va cereti scuze singuri. Corect este „Ii cerem scuze”, „Le cerem scuze” etc… Terminati cu scuzele astea impersonale de tipul „imi cer scuze”, „ne cerem scuze”.

  37. Asa va doresc si eu, redactie ora de sibiu. Sa va inmultiti banii pe poza aia si sa primiti si-o …., eventual, de la alti preafericiti.

    Exact cum am zis, nu erau jante stock. Deci nu are rost sa o mai arzi milostiv, cand e totul pe fata.

    „Din bani cinstiti”. Corect, bani dati de prostime si neimpozabili. Nu-s furati, doar castigati prin inselaciune.

    Asa fac toti deputatii, parlamentarii, jmecherii actuali. Au 2 milioane de euro cash si se prefac ca abia pot sa plateasca rata la tuareg. Mai duceti-va-n pula mea de lepre.

  38. Pentru ce scuze?!?
    Ar trebui sa va cereti scuze ca aveti spagheta in loc de coloana vertebrala. Dar banuiesc ca n-o sa se intample asta, pentru ca nu te blesteama nimeni pentru asta.

  39. Rusine, nu trebuiau prezentate scuze, de aceea exista meseria de jurnalist tocmai pentru a scoate la lumina astfel de oameni/fapte

    1. Cred ca articolul e ironic. N-ar trebui sa-si ceara nimeni scuze in fata unui asemenea om.

  40. Avatar photo2 femururi ,un brat si un bolero la o scara plus doi ochi deschisi ce iti simbolizeaza la psihologie? spune:

    de unde vin banii de la stat…?imi pare rau domnule ,ca eu nu sant nici statul, nici statul sant eu ca sa iti raspund ,dar in nici in caz cand vin, nu vin ca ar fi mana cereasca ,adica ceva care sa va hraneasca, atunci cand uni se hranesc si alti nu

  41. Nu asa! Acest popa trebuie sa isi ceara scuze! Mantuitorul a intrat in cetate pe un manz de asina, nu pe un pur sange arabesc!

  42. Cica il iarta si public….dar inainte i-a tras un blestem scurt de prin sfintele carti cu invatatura bisericeasca. „sa n-aibe parte de bani…”
    Penibilu’ in sutana!!

  43. UN nesimtit ordinar care crede ca haina aia si titulatura ii dau puteri depline. De unde bani pentru asemenea masina?! Jeg penal. Decat sa-mi slujeasca unul ca asta prefer pustietatea.

    1. din scutirea de impozite si din darile pe care le dau unii sau oricare idiot care crede ca daca nu dai bani la biserica e pacat de moarte … la ce mama dracului imi trebuie mie internediar intre mine si dumnezeu nu stiu

    2. Cum domn’le, e doar vreo 40.000 de euro. Si mai are de platit la ea. Daca va cereti scuze pentru acest comentariu in public sunt sigur ca va iarta Sfantul Mitropolit si pe dumneavoastra.

  44. Ati ajuns sa va cereti scuze de la astia , de parca ar fi vreo minte luminata de care ar trebui sa va fie frica.Am trait sa o vad si pe asta, jurnalist care isi cere scuze de la popa…sa-mi trag palme.

  45. problema e ca luxul porcesc-popesc e finantat de buget din banii de alocatii-
    – daca au furat si jefuit politicienii- de ce sa nu jefuiasca si boaitele, nu? ce, pochii is mai fraieri? doar si ei sunt tot niste mafioti care exploateaza prostimea

  46. Ești un ziarist de căcat dacă te sperie blestemul lui Satană cu sutană. Să trag apa peste site-ul vostru. Vă blestem să vă scadă la minim traficul.

  47. Bai zarzavagiilor care aparati asemenea specimene. Pai, …. asta blesteama! BLESTEAMA! Asta-i lucrul dracului!
    Sa dea Dumnezeu sa inmulteasca numai banii aia? Ce xxxxxxxxxx de preot e asta, bah?! Asa-l vedeti voi pe Iisus, reprezentat de xxxxxxxxxxxxxxx? Ca om, sigur nu e!!

  48. Un singur lucru demn de mentionat: banii pentru mercedesul ala sunt colectati de la oameni. Oameni care cotizeaza la o institutie de spalat pe creier si prostit, spunandu-le povesti nemuritoare. De fiecare data cand vedeti vreun barbos din asta in mercedes, sau cand va intrebati cat costa toate catedralele aparute ca farmaciile la fiecare colt de strada, amintiti-va ca banii vin de la prosti. Trist, insa cat se poate de adevarat.
    Un singur sfat: in loc sa le dati banii barbosilor, faceti un bine individual si cat se poate de anonim. Ajutati pe cineva mai in nevoie, cu cat credeti de cuviinta. Atunci veti fi sigur ca nu contribuiti la avionul stimabilului, care se crede, gunoiul, si demnitar, ca sa „ajunga in siguranta acasa”.

        1. Deosebirea dintre banii veniti de la stat si aia din donati e ca banii veniti de la stat sunt stransi din impozitele tuturor, inclusiv al alora care au depasit varsta la care mai au nevoie de prieteni imaginari pentru a gasi sensul vietii.

      1. Da’ intr-un TAB cum ar fi? Ca ala de la Targoviste. Pana si Ceausescu avea incredere mai mare in TAB decat in Mercedes 🙂

    1. El vrea siguranta si protectie!? Pai n-are linie directa cu divinitatea? Ce-i mai trebuie? O echipa SWAT?

  49. Spunet-i ca daca e sa-l ia dracu il ia si din Mercedes !Pentru că masonii se inchină dracului ! Vrti sa aflati cum a ajuns mitropolit ?Pai l-a sprijinit pe halt mason,Daniel trimitand maram autocarre finantaate de infractorul Carabulea la Bucuresti insotite de jandarmi(ilegal,pentu ca acei credinciosi ne erau echipa de fotbal ) si zice-se ca au protestat sa nu se rupa ardealul in doua,de fapt asa au si facut ,doua mitropolii ,una a Ardealului de la Sibiu si una a Clujului ……http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1193530-credinciosii-din-sibiu-vor-singura-mitropolie-ardeal.htm

  50. ăștia daca si-ar vine toate limuzinele ar avea bani ca termine catedrala mântuirii neamului prost

  51. Un adevarat duhovnic, plin de ravna bisericeasca.
    Plin de evlavie si mila fata de cel mai napastuit decat el.
    O „lumina” a bunatatii crestine mai ales prin blestemul pe care l-a spus.
    Sincer?
    Mi-e dureros de dor de Parintele Argatu si de Parintele Ghelasie.

  52. Sa iti iei limuzina de lux cu sofer si sa te asezi in fata langa el, e ca pantofii asortati la trening.

  53. Cred ca asa a zis si Isus: Intoarceti si celalalt obraz, daca ii pare rau ca v-a lovit sau daca nu va face rau, sau daca nu il cunoasteti.

  54. Diavolul se ascunde in spatele mastii binelui
    Astia nu reprezinta binele, astia sunt niste hoti, mafioti care merita judecati si inchisi.
    De ce sa nu ma folosesc de un bun, inca mai platesc la el….
    De unde banii ma ? Preotul e in slujba lui Dumnezeu nu se lafaie in Mercedes de minim 35 000 EURO. Daca ai bani ii dai, ajuti, donezi, asta inseamna a fii preot. Sa ajuti.
    Nu sunt nimic altceva decat tiganii care fura tara imbracati in preoti.
    Nu au nici macar obrazul sa nu isi arate averea, nici macar atat.
    Daca ar putea ar merge pe strada cu genti de cash.

  55. mu i stu asta a blestemat acum .. wow in ce tara traim un j e g o s de preot poate blestema presa toti merg cu masini de zeci – sute de mii de euro sa te ia dracu de imputit ca noi ne cumparam case si platim 30-40 de ani si tu conduci 3 apartamente pe 4 roti . de rasu lumii…

  56. Va cereti scuze? Cd presa va avea coloana vertebrala Romania va fi cu adevarat stat laic. Pana atunci, na mertanu la popime. Sinistru.

  57. Credem ca automobilele prelatilor ar trebui sa indice modestie iar pretul unui automobil in cazul acesta n-ar trebui sa fie mai mare de 20 mii de euro.

    1. cu 10 mii le cad oole? de ce crestinii astia ortodocsi nu cumpara masini romanesti, ca in vest vezi mai multe Dacii decat in Romania?
      Cum ramane cu produsul romanesc? se refera doar la branza cu E.coli?

  58. problema este ca popii astia se ocupa si cu lucruri rele de asta cred ca se tem jurnalistii de ei…ca de blestemat stiu repede cand se simt ei cica ..atacati..

  59. da…normal ca i deranjeaza realitatea.cu ce au gresit ca au facut o poza a?? mare hot,mare bandit smecher de 2 bani e domnul mitropolit zau…

  60. Hmmmmm si de jentile alea dichisite, care probabil costa vreo 500 de euro bucata, e nevoie tot pentru siguranta „demnitarului”?

  61. Avatar photo2 femururi ,un brat si un bolero la o scara plus doi ochi deschisi ce iti simbolizeaza la psihologie? spune:

    din contra ,draga ,are Mercedes pentru ca este un domn foarte punctual si nu vrea sa intarzie vineri la ora trei noaptea la slujba de pasti si te rog sa nu-I bagi un bat in roate ca are nevoie de el pentru a bate la usa bisericii; ,,bate si ti se va deschide striga si vei fi auzit” va trece sufletul lui prin raul dinur si ne va aduce focul sfant de la domnul nostru Isus si cu ce ,draga ,sa vina la slujba de pasti cu camionul tatra pentru a imparti cozonac? pentru ca in cazul in care vine cu camionul tatra, scara camionului este un pic cam inalta si te rog ,domnule necunoscut ,daca s-ar putea, spatele sa ti-l incovoi in forma de scaunel sa poata sa se urce in camion ca apoi sa auzi de la domnia sa,,cristos a inviat din morti ” si atunci cand domnul secretar I este sofer,caci clopotele nu bat decat in biserica cu clopote

  62. Maiiiiiii Preainalte Mitropolit dar tu stii sa blestemi……..ca aceL jurnalist sa multiplice doar banii castigati pt. postarea pozei cu bolidul tau, TU
    care prostesti prostimea ca ai inca rate de plata………rusine mare……cine te controleaza pe tine mitropolit de 2 bani care crezi ca intradevar eu as fi fericita daca ti-ai cumpara AVION, pffffff…..dute mataluta si fa un control la cap , ca eu una nu pot decat sa te DISPRETUIESC !!!!!!

  63. cereti-va scuze, slugoilor. ati auzit ce masina merge Papa Francesco? siguranta mamii lor, pe ei nu-i apara dumnezeu de rele?

  64. ISUS circula calare pe un magras,trintori astia cu mercedes ,cite dacii (sau catuse)putea cumpara cu bani aia la toti trintori din porohii

    1. Da mai. Dar si stramosii tai se plimbau cu boii inaintea carului. Tu mai faci la fel ca strabunicii tai? E penibil sa vii cu chestii din astea cu magarul. Hristos folosea mijloacele de transport ale vremii respective. Inca in Ierusalim a intrat nu pe un magar oarecare, ci pe manzul asinei. Adica pe un manz tanar, neincercat, care costa pe atunci foarte mult.

      Si de unde pana unde ideea ca preotul trebuie sa fie sarac? Cred ca nu sunteti informati ca preotii au salariu, au rude pe care le pot mosteni, poate au parinti bogati.

      1. >>isus i-a zis: Dacă voieşti să fii desăvârşit, du-te, vinde averea ta, dă-o săracilor şi vei avea comoară în cer; după aceea, vino şi urmează-Mi.Ci, auzind cuvântul acesta, tânărul a plecat întristat, căci avea multe avuţii.Iar Iisus a zis ucenicilor Săi: Adevărat zic vouă că un bogat cu greu va intra în împărăţia cerurilor.Şi iarăşi zic vouă că mai lesne este să treacă cămila prin urechile acului, decât să intre un bogat în împărăţia lui Dumnezeu””””Copiate din „”Sfânta Evanghelie după Matei”””Va spune ceva asta mai „””raspopitilor””mai??

      2. hai las-o fra’ ca macane, mai citeste biblia o data ca n-ai inteles nimic din ce-a zis isus.

  65. Ce nevoie are de ”siguranță” un ierarh care trebuie să caute jertfa și martiriul asemenea lui Hristos? Dacă moare nu-l primește oare Dumnezeu alături de El acolo unde nu-i durere nici întristare? Sau poate crede că e de neînlocuit și că turma pe care o ciobănește nu s-ar descurca fără el?
    Paștele și… lui de…!

  66. Nu trebuie sa va para rau pentru nimic. Ati scris un adevar, nu o minciuna. De ce sa va cereti scuze daca asta este adevarul? Nu va mai lasati calcati in picioare de oricine. Siguranta maxima? Pff…..

  67. Ce tupeu are tartanul asta de mos. Unde-i milostenia, bunatatea crestineasca? Mai sa-l blesteme pe cel care a afacut poza…. Ce jeg de mos

  68. ma gandesc ca „va cereti scuze”…ca altfel…auzi ca el are nevoie de siguranta in misiuni…hai sa fim seriosi…sa vanda masina si sa faca o gradinita sau o scoala sau un dispensar intr-o comuna…sa ofere altora siguranta!!!

  69. Domnul Iisus ii facuse slujitorii nostrii dar ei au devenit stapanii nostrii. Parazitii societatii. profitori. manipulatori.

  70. Rusine stimabile, cum ramane cu ce spune Isus ?
    „Nu vă împotriviţi celui ce este rău, ci, dacă cineva îţi dă o palmă peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt“

  71. Asemenea cuvinte din gura unui Inalt Prelat suna a blestem si se indeparteaza prea mult de spusele lui Isus „Nu vă împotriviţi celui ce este rău, ci, dacă cineva îţi dă o palmă peste obrazul drept, întoarce-i-l şi pe celălalt“

  72. Atata vreme cat institutia bisericii nu plateste taxe, asa ca noi muritorii de rand cred ca este imoral sa se plimbe in masini de lux.
    Oare nu era la fel de sigur intr-un Ford sau Passat si diferenta sa o doneze la Catedrala Mantuirii Neamului ?

  73. …de fapt pentru ce va cereti scuze ?Nu ati atacat pe nimeni,nu ati jignit cu nimic ,ati relatat un fapt ,o realitate …nu inteleg unde este problema si de cand facem atatea plecaciuni .

  74. IPS are credinta ZERO daca are nevoie de masina aia pt siguranta. Cum, nu crede el ca daca merge cu caruta nu da TIRul peste el pt. ca-l apara Dumnezeu? :O

    1. pai el nu crede in mizerii din alea…alea sunt pentru retardatii pe care ii pastoreste si usureaza de cascaval