Atelier și spectacol în limba germană la Teatrul Gong din Sibiu

foto gongTeatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă joi, 28 aprilie, de la ora 18:30 spectacolul „Ein Sonnenstrahl” în regia lui Lilly Krauss Kalmar. Spectacolul va fi precedat de la ora 17:00 de atelierul „Aktion und Reaktion” coordonat de Alina Moldovan. Ambele evenimente vor fi prezentate în limba germană.

„Ein Sonnenstrahl” (n.r: în română „O rază de soare”) îi aduce în scenă pe actorii Angela Páskuy, Adrian Prohaska și Claudia Stühler într-o poveste emoționantă despre prietenie și curaj. Spectacolul de la Sibiu are la bază textul omonim al scriitorului Al. T. Popescu și surprinde prin ritmul dinamic, interactiv și muzical al jocului cu marionete și actori la vedere. Acțiunea spectacolului are loc în depozitul unui teatru în care Pit, o balerină din porțelan, se împrietenește cu șoricelul Muf. Spectacolul are o durată de 45 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani. Accesul publicului la spectacol se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediu teatrului din strada Alexandru Odobescu nr. 4. Biletele pot fi achiziționate și online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.
Alina Moldovan continuă seria atelierelor pentru copii cu un nou modul în limba germană, sub genericul „Aktion und Reaktion”. Seria de exerciții din cadrul acestui program se constituie din jocuri și exerciții de improvizație ce au la bază tehnica actorului de teatru.
Prin intermediul acestor exerciții cei mici vor dezbate ideea de reacție la stimuli vizuali și acustici, precum și relația acțiune – consecință. Construit într-un cadru prietenos ce stimulează educația prin participare, atelierul contribuie atât la dezvoltarea tehnicilor de comunicare în limba germană, cât și la o mai bună încredere în sine în rândul participanților. Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4 (miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00). Prețul unui bilet la oricare din ateliere este de 14 lei și include toate materialele necesare. Toate locurile pentru acest atelier au fost deja ocupate.

Ultima oră

Comentariul meu