video - săptămână nebună la ursus cotton pub. de la balul balurilor la un super party sâmbătă cu o trupă ce a făcut furori la vocea româniei!

live sesion cottonSibiul nu abundă atunci când vine vorba de locații de top în care să aibă loc evenimente dacă nu în fiecare seară, cel puțin odată pe săptămână. Există însă și locuri faine unde sunt cel puțin 3-4 evenimente săptămânal. La URSUS COTTON PUB de exemplu, săptămâna aceasta e ”FULL” pentru distracție, iar sâmbătă e un super eveniment!

Nu credem că ne hazardăm când spunem că în materie de pub-uri și cluburi, Sibiul are foarte puține locații ce se ridică la standardele de bun gust și necesare pentru ca atunci când ieși în oraș, să te simți cu adevărat bine.
Dacă e să vorbim de pub-uri, atunci cu siguranță că varianta cea mai potrivită este Ursus Cotton Pub, de vizavi de Facultatea de Științe din oraș. Este practic singurul pub în care de cel puțin patru ori pe săptămână are loc câte un eveniment dedicat, iar uneori se întâmplă ca evenimentele să fie și câte cinci sau șase în șapte zile.
Serile de Karaoke, Student Party sau petrecerile de vinerea și sâmbăta sunt deja ”de tradiție” la Cotton Pub. Cei de aici spun însă că evenimentele se vor înmulți, iar petrecerile tematice vor face și mai atractive (dacă mai era nevoie), locația de pe Rațiu.
cotton33
Săptămână ”de top” în Pub
Și dacă tot vorbim de evenimente de top, marca URSUS COTTON PUB, cel mai bun exemplu este cel actual. În această săptămână, pe lângă Karaoke de luni și petrecerea nebună a studenților de marți seară, mai urmează cel puțin încă trei nopți în care distracția va fi cu siguranță până în zori.
Miercuri, 20 aprilie 2016, la Cotton are loc After Party-ul oficial al ”Balului Balurilor”, un concurs la care se va alege ”cea mai” și ”cel mai”, dintre câștigătorii Balurilor Bobocilor de la Facultățile din Sibiu. Și nu vă faceți griji de intrare, pentru că este liberă pentru toată lumea.cotton1
Nici nu se termină bine această petrecere că vineri sunteți așteptați ca de obicei la ”M.I.L.F Party”. Acum să nu vă gândiți la prostii pentru că petrecerea se traduce ”Man, I love Friday”, iar de distracție se ocupă DJ XTZ, Dj Andu și MC Ionu.
cotton22
Sâmbătă, mare concert, mare eveniment!
Sâmbătă seară indicat este să vă faceți rezervări din timp, pentru că la URSUS COTTON PUB este ”Jameson Live Music”. Adică mai pe românește cei de la Jamenson vin cu o mega-petrecere in Ursus Cotton Pub, alaturi de Trupa Feelings. Nu vor lipsi voia buna, drink-urile Jameson si oamenii pusi pe distractie, ca la un adevarat party in spiritul Irish! Și vă mai spunem doar că vocalistul acestui live band a fost la Vocea României și l-a convins pe Brenciu în urmă cu aproape 3 ani, să îl ia în echipa lui de atunci.

YouTube video

Ia uite ce bine cântă băieții aceștia LIVE!

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu