video foto trei dintre principalele străzi din șelimbăr, asfaltate și reabilitate complet. investiții de peste 11 milioane lei!

strazi de pamant selimbarSute de familii care locuiesc în zona străzilor Triajului, Goga și Pictor Brana, vor beneficia din acest an de condiții optime în ceea ce privește infrastructura rutieră și iluminatul stradal. În total 21 de artere din Comuna Șelimbăr vor fi reabilitate cu bani de la bugetul local.

Șelimbărenii care și-au cumpărat apartamente sau și-au construit case în comună, în special cei care locuiesc în zona străzilor Triajului, Brana și Goga, au motive de bucurie.
Primăria din Șelimbăr a prins în planul de investiții un număr de 21 de artere care vor fi asfaltate și reabilitate în următoarea perioadă. Pe listă se află și aceste trei artere, care sunt cele mai tranzitate și utilizate din comună.strazi pamant selimbar (1)
”Aceste străzi au porțiuni importante care sunt la nivelul de stradă de pământ și trebuie modernizate. În pachetul de 21 de străzi, care vor fi modernizate până la finele anului, se numără și Triajului, Octavian Goga și Pictor Brana. Acestea vor fi asfaltate în totalitate”, spune primar interimar, Marius Grecu.marius grecu selimbar

Investiții importante în infrastructură
Trebuie menționat faptul că pe lângă infrastructura rutieră, va fi montat și iluminatul public pe tronsoanele pe care acesta nu există. strazi pamant selimbar (5)Actualmente este în curs întocmirea documentelor pentru lansarea licitațiilor de contractare a firmelor care să execute aceste lucrări. ”În total se vor moderniza în acest an un număr de 21 de străzi din Comuna Șelimbăr. Pentru aceste lucrări s-au alocat de la bugetul local aproximativ 11,2 milioane lei”, a mai explicat Marius Grecu, pentru Ora de Sibiu.strazi pamant selimbar (8)

Oameni bucuroși
Reporterul Ora de Sibiu a vizitat străzile vizate pentru realibilitare. Locuitorii din zonă spun că așteaptă de ani de zile ca acestea să fie asfaltate și se bucură că în sfârșit Primăria Șelimbăr a luat decizia de a face aceste investiții. ”Eu stau aici de patru ani. După cum vedeți în capătul acesta de la strada Pictor Brana, drumul este neasfaltat. Vara se ridică praf și când plouă se face noroi. Am auzit și noi, cei care locuim în această zonă, că primăria are de gând să asfalteze porțiunea aceasta, dar acum că e o certitudine, clar că ne bucurăm. Vă dați seama că suntem în zona aceasta sute de familii și toți așteptam de când ne-am mutat aici ca să fie asfaltată strada”, ne-a declarat Lucian Suciu, un tânăr mutat în zonă în urmă cu câțiva ani.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. este 30.01.2017, pana in prezent nu s-a asfaltat nici macar un cm de drum. Pana la finele carui an se incepe modernizarea? Multumin primariei Selimbar !!!!